Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Özel mesaj kutuları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Sevgili arkadaşlar ,

Her üyemize ait profillerimizde mesaj kutuları bulunmaktadır.

Bu mesaj kutuları, Herhangi bir yönetici veya bir üyeye özel olarak sormak istediğiniz bir konu için, iletişimde bulunulması için kullanılmaktadır.

Ancak Bu mesaj kutularının belli bir kapasitesi bulunduğundan,
Üyelerimiz tarafından arada bir bu kutulardaki okunmuş mesajların silinerek mesaj klasörlerinin boşaltılması sağlanmalıdır.

Bazı durumlarda herhangi bir üyeye ÖM, den acil bir mesaj yazıldığında , o kişi okuduğu mesajları silmediğinden, mesaj kutusu dolu olduğundan dolayı istenilen iletişim kurulamamaktadır.

Bu durumun dikkate alınarak tüm üyelerin Özel mesaj klasörlerini kontrol edilerek , okunan mesajları silmeleri,klasörlerini temizlemeleri önemle rica olunur.
Önemli bir konuya değindiniz sayın abim bu konuda herkesin http://www.fiorinofunclub.com/private.php?action=empty linkindeki gelen kutusundaki mesajların sağındaki kutulara tik atıp alttaki sil ile boşaltmalarını rica ediyoruz
http://www.fiorinofunclub.com/private.php?action=empty

bu linkten tikleri atıp sile basın forumdaki yükü ve sizin alanınızın rahatlaması sağlansın.
Sevgili üye arkadaşlarım. Her üyeye ait Özel Mesaj (ÖM) kutularımız var. Ancak bunların kapasiteleri sınırlı olduğundan kısa sürede dolmaktadır. Bu nedenle üye arkadaşlarımız sık sık bu mesaj kutularındaki okunmuş olan mesajlarını silmeli ve bu klasörleri boş tutmaları daha uygun olacaktır..

''Unutmayın ÖM klasörlerinizi boşaltınız... ''
Gerekli özeni gösterip okuduğumuz mesajları silelim Thumbup1 Bir gün mesaj görmek istediğimiz bir üyenin mesaj kutusu dolu olduğu için mesaj gönderemediğimiz zaman üzülmeyelim wink
(08-01-2013, Saat:11:36)Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mesaj kutularını boşaltalım

http://www.fiorinofunclub.com/private.php?action=empty

herkes yapsın lütfen
Ben Duzenli Yapiyorum Bir Cok Kisiye Mesaj Gonderecegimiz Zaman Gonderemiyoruz
(16-03-2013, Saat:13:16)MsK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Ben Duzenli Yapiyorum Bir Cok Kisiye Mesaj Gonderecegimiz Zaman Gonderemiyoruz

max kaç mesaj saklayabiliyoruz kutumuzda ona göre takip edelim.smile
Toplam 20 Mesaj Gelen Kutusu - Giden Kutusu - Çöp Kutusu Sürekli Takip Etmek Gerekli Bence
Sayfalar: 1 2 3