Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 4 arızayı bir saatte veren ilk fiorino benimkisi olsa gerek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
80 km ile gidiyordum araç birden kendi kendine 80 ile giderken stop etti ve absyi devreye sokup durdu ekranda yakıt kesici devre dışı yazdı.kontağı aç kapa araç çalışmıyor.araç comfortmatic vites ekranda ne vites yazıyor nede başka bişey saldım aracı geri geri araç çalıştı 2 km kadar gittim bu seferde aracın radyatör sıvısının sıcaklığı çok yüksek hemen motoru durdurun yazdı durdurdum hararet ibresi düşünce ben yine devam ettim bu seferde akü lambası sönmememk üzere yandı ve akü şarj olmuyor yazdı. o son arıza yazınca benim jeton düştü açtım kaputu su kabı fokur fokur kaynıyor araç kayışı boşanıp hemen kenarında boş vaziyette duruyordu biraz dinlenip yola devam edeyim edim gideceğim yere 2 km kalmıştı ne oldu oldu dedim yarın sabah baktırırım kayışa demeden araç giderken kendini bi frenledi camdan çıkıyordum birde baktım boşta duran kayışı dönen dişliler araya alıp paramparça etmiş hah dedim şimdi tam oldu araba ne ileri ne geri sonra ne yaparım ne yapaprım ustamı aradım ustam dedi aracın kaskolumu dedim evet çekici .ağır dedi kasko şirketini ara onlar yollar dedi aradım hiç ücret ödemeden beni keşandan malkaraya ustaya kadar bıraktılar sabah usta aracı yapmış değişenler direksiyon kayışı vantilatör kayışı ve gergi bilyası dedi gergi bilyası bozulunca kayışı attırmış ve araç kayışsız çaşıştığı için motor kendini korumaya almıştı.ben yinede devam etmek isteyince hararet ve ardından akü şarz etmeme arızasını vermişti siz siz olun aracınızın kayışına gergi bilyasına sık sık mutlaka baktırın yoksa yollarda telef olursunuz çok zahemt çekersiniz.bu arada kaskonun çekici yardımının ücretsiz olması güzelmiş aklınızda bulunsun yolda kalırsanız eğer mutlaka kaskonuzu arayınız.allah kimsenin başına vermesin
Geçmiş olsun Hakan Bey...
(22-02-2012, Saat:23:25)CanTuran Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geçmiş olsun Hakan Bey...

teşekkürler can bey
Geçmiş olsun benimkide 18,000Kmde Km bilgileri kayboluyor arada ve yanıp sönüyor sürekli.
geçmiş olsun
(23-02-2012, Saat:00:04)zafer murat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geçmiş olsun benimkide 18,000Kmde Km bilgileri kayboluyor arada ve yanıp sönüyor sürekli.

seninki başlı başına ayrı bi sorun hocam
(23-02-2012, Saat:00:38)nakres_serkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]geçmiş olsun

sağolun yarında radyatör ve amartisörleri değiştiricez ondan sonra egr valf temizliği ve comfortmatic yağı değişecek çok masraftayım bu ara smile)
gösterge panelinin değişmesi lazım bizde aynı sorun ford transit aracımızda oldu servis gösterge panelini komple değiştirdi.
sorunu şimdi çözdüm akü başlarını söküp temizedim düzeldi.Ecu tam voltaj almıyor işte böyle alakasız uyarılar ekrana yansıtıyor.
geçmiş olsun topram bayagı bi badire yasamıssın bu işin sana maliyeti oldumu olduysa ne kadar olduda bilelim
Hakan kardeşim;
Büyük geçmiş olsun.. Halbuki sen araç bakımlarında çok dikkatli ve titizsindir bilirim. Yani insan ne kadar üstüne titrese de de olacak olan yine oluyor... allah daha beterlerinden saklasın..
Sayfalar: 1 2