Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Radyo CD çalara USB kablosu takılabilirmi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5

Dostlar Slm,
Navigasyon önhazırlıklı paketinde kullanılan radyo farklımı?
Aynı ise USB kabloyu radyo arkasından girebilicek bir yer, bir soket varmı? Konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadaşımızdan bir ses lütfen,
Teşekkür...
aslında kurcalanması gereken bı konu bu
aslında blue me olan araçlarda usb den müzik dinleniyor ise ve kullanılan cd çalar aynı marka model ise olabilir. mesela benim aracımda fabrikasyon bluetooth var ve teyb e bağlı . blaupunktlar bluetooth modülünü destekliyor ama usb destekler mi bilemicem. en olmadı cd changer soketine xcarlink takılarak usb ve sd karttan direk müzik dinlenebilir.
Mutlaka bir modifikasyon sonrası yapılabilecek bir işlem olduğunu düşünüyorum sonuç itibari ile kullanılan malzeme aynı verilen teypte aynı araştırmak lazım aslında.
fiat servisinde çalışan bir elektronik teknikerinden yardım alınması lazım.
TEŞEKKÜR EDERİM.
Kullanılan radyo aynımıdır.Öyle ise arkasında usb destekleyen giriş olmalı...
Arkadaşlar sreviste ser-sır vermiyorlar...
Zaten Ön hazırlık için bile binküsür bir fiyat vermişlerken şu piyasadaki 100-200 TL ile kullanıcıların çözüm yarattıkları çin malı navigasyonlara fena kızıyor FiAT...
Bilen arkadaş var ise...
Belki ara yüz parçalarıyla girsek bile player formatı olmayabilir mi?
BU KONUNUN CEVABI CD yerine Flash veya SD çözümler getirir. Araç ta CD olayını Dünya terk etti...
(10-03-2012, Saat:00:00)maplin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostlar Slm,
Navigasyon önhazırlıklı paketinde kullanılan radyo farklımı?
Aynı ise USB kabloyu radyo arkasından girebilicek bir yer, bir soket varmı? Konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadaşımızdan bir ses lütfen,
Teşekkür...

Bahsettiğiniz sistem Ayrı bir teyb değildir. Anılan konu Blue&me olup, Tomtom hazırlığı opsiyonel olarak alınmaktadır.
Fiat ana sayfasından alıntı bilgiler aşağıdadır.

[Resim: tomtom_b.jpg]

Blue&MeTM 'nin Tom Tom teknolojisi ile bütünleşen yenilikçi gelişimi Fiat Punto Evo, Doblo ve Fiorino modellerinde bulunmaktadır.
Bu ünite tüm cep telefonu, müzik ve navigasyon ihtiyacınızı yönetebilen ve önemli sürüş bilgileri veren tamamen entegre bir bilgi-eğlence sistemidir.

Punto Evo, yeni ve modern dokunmatik ekranlı bir arayüze, haritaları, seyahat bilgisayarı verilerini, Blue&MeTM fonksiyonları ve ecobiggrinrive bilgilerini görüntüleyen 4.3 inç renkli ekrana sahiptir.

Aygıt üst kalite bir montajla ön konsola entegre olarak yerleştirilmiştir. Bu, hiçbir elektrik kesintisine uğramadan etrafta kablo gözükmemesi anlamına gelir.

Navigasyon ünitenizi pratik ve güvenli şekilde kullanmanızı sağlayan direksiyon üstündeki beş tuş sayesinde harika bir tasarım ve stille de birleşen pratik bir çözüm.

Fiat comtr.den alıntı yapılmıştır. Daha fazla bilgi için web sayfasını ziyaret ediniz.
elimin altında blue me li bir araç olsaydı çoktan söküp bakmıştım bende biggrin
Ozan kardeşim ; aracında blue &me olsaydı emin ol sökmeye kıyamazdın... Bu blue&me opsiyon olarak, Deri direksiyon simidi ,ve vites topuzu ile birlikte satın alınabiliniyor. Yukarıda özelliklerini yazdım bence faydalı bir donanım. Ancak kanaatimce olmazsa olmaz değil. Bunu yerine aracım da criuse control olmasını daha çok isterdim doğrusu, keşke CC sonradan alınabilinse, hemen taktırırdım...001_smile
(13-03-2012, Saat:22:44)isoskeisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ozan kardeşim ; aracında blue &me olsaydı emin ol sökmeye kıyamazdın... Bu blue&me opsiyon olarak, Deri direksiyon simidi ,ve vites topuzu ile birlikte satın alınabiliniyor. Yukarıda özelliklerini yazdım bence faydalı bir donanım. Ancak kanaatimce olmazsa olmaz değil. Bunu yerine aracım da criuse control olmasını daha çok isterdim doğrusu, keşke CC sonradan alınabilinse, hemen taktırırdım...001_smile

Gösterge panelinde cc simgesi var ise sol altta olması lazım cc simgesi. eğer o var ise dobloların kolu ile bizim kollar birebir aynı. Ancak nasıl montaj yapılıyor bilmiyorum. benim lanet arabada ilk üretilenlerden olduğu için bütün elektronik eklemeler için elektrik hatları ve data hatları çekili vaziyette ama lanet girsin ki fiyat servisi yazılım güncellemesini yaptıramıyorum. kaç kere şikayet ettim ama sonuç alamadım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5