Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: fiorino üst çıta hakkında?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar şimdi ben 2 hafta önce fiorino combi dynamic aldım yalnız aklıma birşey takıldı bununla ilgili benim aracın üst çıtası siyah plastik ama bazı dynamic modellerine bakıyorum metal çıta mevcut emotion modellerinin aynısı bu fark neden oluyor opsiyonumu oluyor acaba?
birde fiorino panorama combi ile fiorino combi arasında bir fark varmı fiatın resmi sitesinde panorama diye bir ibare yok?
Fiat Fiorino ana sayfası donanım tablosunu incelediğimizde, Fiorino Dynamikte '' tavan rayı ''olarak geçmektedir. Bu nedenle sizinki dediğiniz gibidir. Emation versiyonunda ise bu tabir '' özel tip tavan rayı'' olarak geçmektedir.

Fiorino Panorama versiyonu, bizim araçlarla donanım ve teknik verileri aynı olup, Avrupa'daki satış versiyon adı QUBA olarak geçmektedir. Donanım farklılığı yoktur. Sadece fark, bizim araçların ÖTV vergisi azlığından dolayı kamyonet olarak geçmesi,(Bu nedenden dolayı bizimkiler daha ucuz ) bu versiyonun ise ÖTV vergisinin fazla olmasından dolayı (Yaklaşık 4-5 bin lira kadar fazla )Trafik tescil ruhsatında binek otomobil olarak geçmesidir. Bu nedenle panorama versiyonu oto yollarda hız sınırlamasında otomobil gibi değerlendirilmekte, Fenni muayeneleri 2 yılda bir yapılmakta, MTV vergiside otomobil gibi ödenmektedir.
peki çok teşekkür ederim bilgiler için bazı dynamic modellerde özeltip tavan rayı gördüğüm için kafam karıştı demek opsiyonla satın almış arkadaşlar oysa benim siyah tavan rayı daha hoşuma gidiyor zaten nemo, bipperdeki gibi...

NemO_R

ben sökmeyi düşünüyorum açıkçası sevmiyorum zevkinize kalmış birşey yorumları almanız çok güzel ama sonuçta sizin hoşunuza gitmesi daha önemli
Eğer, siyah tavan çıtalarını sökmek/değiştirmek isteyen olur ise; satın almaya talibim..
siyah tavan çıtası özellikle beyaz araca iyi gidiyor...

NemO_R

(12-01-2011, Saat:13:01)HLLKCC Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer, siyah tavan çıtalarını sökmek/değiştirmek isteyen olur ise; satın almaya talibim..


aracımı teslim aldığımda huyum değildir ama düşünebilirim haber veririm