Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cam kapama problemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba 2011 Fio'mun özellikle şöför tarafı camını kapatırken sorun yaşıyorum. Önceleri kış ayında lastikler ıslanıyor, ıslandıkça da camı kapatırken araya lastik sıkışıyordu, cam sıkışma sistemi olduğu için de ondan dolayı kapanmıyordur diyordum ama artık yağmur da yok camı kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor aksine açılıyor. Bu gibi problem yaşayan var mı aranızda
varr biggrin olmazmı biggrin

şöför koltuğundaki kumandadan yolcu camınıda kapatamıyorsan sorunun soldaki butondan kaynaklanıyor. Yağmur suyundan vs den dolayı geçenlerde bendede yaptı bir açtım devre kartının üstü oksitlenme yapmıştı bende çıkardım saf alkol ile temizledim kuruttum tekrar monte ettim. sorunum düzeldi.
Cam düğmeleri pejoda da aynı fiodada 2 araçtada aynı problemi yaşadım.içini açtım oksit vs. gibi birşey yoktu.Sanıyorum ki tuşların yapısından kaynaklanıyor.kapatmak isterken açılması olayı tuşların yapısı ve işlerliği bozuk diye tahmin ediyorum.Kronik bir sorun malesef ..
Alla alla ilginç gerçekten. Benim aracımda hiç bir zaman olmadı bu kapanırken açılma yada açılırken kapanma sorunu. Sadece oksitlendiği zaman oldu onuda temizleyince hallettim.
Arkadaşım bendede 2011 fiorino var bende aynı sorunu bir ara yaşamıştım.Gerçektende tamamen lastikleri kapanma esnasında içeriye dogru kıvrılmasından kaynaklanıyor.yani düğme sorunu değil bu.Çözümü ise camı cam sil ile iyice temizleyiniz hepsi bu:-)
Cam fitillerinin içine tozlar yapışıyor ve bu tip sorunlar çıkartıyor servise gidin cam fitillerini söküp temizleyip tekrardan takıp kontrol ederler.
benim araçtada camlar kendi kendine açılıp kapanıyor bir yorumunuz varmı
arkadaşlar fiorinomda ve bipperımdada oldu bu sorun suan 2 aracta duruyo ve kumandayı acıp temızledıkten sonra sorun oradan kalktı ama saf alkolle temızlemeke fayda var .