Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fiorino Tavan Sesi Kronikmi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Yaklışık 2 kere bu ses yüzünden servise götürdüm ikisindede sünger takviyesi ile ön tavanı söküp döşemeye yapıştırdılar ses 2 gün sonra tekrar aynı oldu bu sefer bende ön tavan döşemesini kendim söküp
Tofaş yetkili parçacısından ön tavan döşemesi siparişi verdim 53TL Kdv Dahil Gelicek
anladımki bu servislerde bakımdan başka bir şeyden anlamıyorlar.
Tavan boş iken kaportacı ustama gösterdim tavanda herhangi bir problem yok kuşaklar sağlam hata oda döşemede dendi.
aynı ses benimkindede mevcut ve beni delirtiyo.düz yolda bile çıt çıt çıt ses yapıyo.servise götürmedim ama eğer çözüm olursa yenisiyle değiştirmek ,bilgi verirsen burdan bende yaptırırım.inş. ses kesilir.
sizin araçta 2011 üretimmi sökmesi kolay yanlız 3 tane punto vidaları çıkarmak uğraştıyor döşemeye zarar vermeden çıkarmak gerekiyor.Komple dağıtıyorsunuz iç lambaları sökmek kapı fitillerini üstten çıkarıp ön camdaki sağ soldaki plastik direkleri söktünten sonra boşa düşüyor hemen çıkıyor ön döşeme yenisi gelince taktıktan sonra neticeyi burada belirticeğim.
ben 2010 ağustosta aldım.elim yatkındır uğraşmayı severim.inş. kesilir ses.merakla bekliyorum.ama tabi benimkinin de ön döşemedenmi geliyo tam emin değilim arka da olabilir.
benim ön döşemeden geliyor zaten belli eder hafif vurun döşemeye aynı sesi yaparsa yada ses yaparken tavana dokunun anlarsınız.Ben tavanı söktüm ön kısmı şuan sesten kurtuldum yarın gelicek siparişim montajı yaptıktan sonra test sonuçlarını belirtirim buraya
Geçen Montajını yaptım ve sonuç iyi ses kalmadı.Hata önceki tavan döşemesinden döşemeyi yeniledim ses kalmadı
Benim de 2010 model fiorinoda sürekli olarak tavan gıcırdaması sesinden yakınıyordum.Sünger takviyesi yapmıştım ama maalesef olmamıştı.
Demek ki çözüm değişimde.
bence birkaç ay sonra yine ses yapar
ses yapmaz yeni üretilen tavan döşemeleri sert malzemeden yapılma tavan döşemesinden ses şikayeti olan arkadaşlar değişim yapsınlar ben yaptım ve ses kalmadı.Sünger takviyesi yapıyorlar servislerde onlar geçici 1-2 gün sonra tekrar eski haline dönüyordu.En iyi yöntem döşemeyi yenilemek.
Arkadaşlar mrb

aracım 2011 mart çıkışlı aracı aldım öncedende konusunu açmıştım bulamadım.Ön tavan döşemesi sesi vardı aracımda 2 kez servise gitmeme rahmen bir kaç gün sonra tekrarlardı.Bende ön tavan döşeme kısmını söküp kendim dışardan temin ederek aldım.Bir kaç aydır ne güzel ses yok derken 2 gündür aynı kemirici ses tekrardan başladı.Artık şüpheleniyorum araç defolumu diye tavan kısmının boyasını ölçütürmeyi düşünüyorum.Sizlerinde aynı şikayeti varmıdır.?
Sayfalar: 1 2