Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Böyle kar aracı görülmedi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ama adamlar ıyı dusunmus bunu ozellıkle dogu bolgelerımızde ulasım ege bolgemızde de turızm amaclı kullanacaksın aslında agbı smile
tak cıkar malıyet fazladır smile
harika bişey !
Sevgili Ali bey kardeşim; Gerçekten güzel bir paylaşım, teşekkürler... İşi orjinal kılan faktör bu paletlerin tak&çıkar olarak pratik olması.. ülkemizde doğu illerimizde kış sezonunun uzun geçtiği de göz önüne alınırsa, Özellikle resmi kamu kurum araçları için bu tür uygulama yapılması uygun olur düşüncesindeyim. Sanıyorum Bu palet belki de yurtiçinde de daha düşük maliyetlerle kolaylıkla üretilebilinir. Tekrar paylaşım için teşekkürler..
Abicim rica ederim. Bende sizin gibi düşünmekteyim,hata hatta özellikle Doğu ve G.Doğu'da hizmet veren kamu kurumları Sağlık-Askeriye başta olmak üzere, çok işlerine yarayacağı kanısındayım.

Abim bildiğimiz üzre marmaris'te tatildesiniz, size ve tüm aile üyelerine sağlık mutluluk neşe dolu günler dilerim...
(23-05-2012, Saat:14:38)BaSKaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abicim rica ederim. Bende sizin gibi düşünmekteyim,hata hatta özellikle Doğu ve G.Doğu'da hizmet veren kamu kurumları Sağlık-Askeriye başta olmak üzere, çok işlerine yarayacağı kanısındayım.

Abim bildiğimiz üzre marmaris'te tatildesiniz, size ve tüm aile üyelerine sağlık mutluluk neşe dolu günler dilerim...

Teşekkürler Sevgili kardeşim Ali bey; Evet sezon açıldı, ancak havalar henüz açılamadı gitti. Sezon sonuna kadar buralardayız. Bu arada Mübarek regaip kandilinizide kutlarım..