Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: PEUGEOT BIPPER TEPEE Video Süper
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

NemO_R

Çok orjinalbir reklam olmuş peugeot +1 biggrin
Dikkatimi çeken arka koltuklarda ortadada kemer ve kafalık var,yani toplamda üç adet.benim Nemo da arkada sadece iki kafalık ve iki kemer var,ruhsattada şöför dahil 4kişi diyor,tahminimce Türkiyede satılan Bipper ve Fiorinoda 4 kişiliktir.bu neden kaynaklanıyor acaba,aracın modelinden mi,yoksa ticari olduğundan Türkiyede sadece 4 kişiye mi izin vereiliyor.Kardeşimde Hyundai i10 var.avuç içi kadar araba ama ruhsatı 5 kişilik.
(20-08-2011, Saat:00:01)albeytar77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dikkatimi çeken arka koltuklarda ortadada kemer ve kafalık var,yani toplamda üç adet.benim Nemo da arkada sadece iki kafalık ve iki kemer var,ruhsattada şöför dahil 4kişi diyor,tahminimce Türkiyede satılan Bipper ve Fiorinoda 4 kişiliktir.bu neden kaynaklanıyor acaba,aracın modelinden mi,yoksa ticari olduğundan Türkiyede sadece 4 kişiye mi izin vereiliyor.Kardeşimde Hyundai i10 var.avuç içi kadar araba ama ruhsatı 5 kişilik.

reklamda ki panoroma yani ruhsatta otomobil geçeni. hyundai i10'un ruhsatının 5 kişilik olması gayet normal çünkü kendisi otomobil ticari araç değil.
benim ruhsatta bipper 5 kişilik yazıyor. ruhsata fabrikadan gelen kagıtta ne yazıyorsa onu yazıyorlar...