Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lastik sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bizim araç düz yolda giderken direksiyonu bırakınca kendiliğinden sağa çekiyor ve her türlü yolda bunu yapıyor bakımda serviste rot ve balans ayarına baktırıcaz. Yolda giderden önümüze aniden bir araba çıkmıştı babamda çok sert fren koyup sağa kırmıştı o günden beri araç hep sağa çekiyor direksiyonu tutmadan gidince. Acaba aracın rotlarımı kaydıki önemli birşey olurmu ? Birde biz muayeneyi yeni yaptırdık araç muayeneden hafif kusurlu olarak geçti neymiş motor numarası okunmuyormuş ruhsatta yazıyor ama ne işse artık.
(10-06-2012, Saat:23:31)Metin34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizim araç düz yolda giderken direksiyonu bırakınca kendiliğinden sağa çekiyor ve her türlü yolda bunu yapıyor bakımda serviste rot ve balans ayarına baktırıcaz. Yolda giderden önümüze aniden bir araba çıkmıştı babamda çok sert fren koyup sağa kırmıştı o günden beri araç hep sağa çekiyor direksiyonu tutmadan gidince. Acaba aracın rotlarımı kaydıki önemli birşey olurmu ? Birde biz muayeneyi yeni yaptırdık araç muayeneden hafif kusurlu olarak geçti neymiş motor numarası okunmuyormuş ruhsatta yazıyor ama ne işse artık.

Aracınız Sağa çekiyorsa lastik havalarındanda kaynaklı olabilir yada rot ayarı yaptırman gerekli ilk önce lastik havalarını kontrol ettir sorun devam ederse rot ayarına ver yapılsın.
Muayeneden hafif kusurlu geçmesi motor numarasının okunmaması önemli bişe degil kirli olabilir görünmemiştir muayene istasyonundaki görevli ugrasmamıştır hafif kusurlu olarak işlemiştir bi sıkıntı yaratmaz size.
Cevapladığın için teşekkürler abi aslında normal lastikçi gibi biyerde yaptırıcaktık arabayı babam dedi orda yamuk yapıyorlar lastiğin biri çabuk biter biri geç biter falan dedi en iyisi bakım gelince serviste yaptıralım dedi. Lastik havalarını kontrol ettim Sorun yok.