Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Karbon kaplama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşlar,

fiosuna kaplama yaptıranlar var mı aramızda ? benim de aklımı kurcalıyor son zamanlarda bi heves ettim öyle birkaç aksesuarcıya da sordum, karbon folyo renklerine baktım siyah, beyaz, kırmızı ve açık gri renklerden başka bulamadım. benim jantlar da koyu gri renkte onlara uygun olsun istedim kaldı öyle. bu yüzden de internette araştırayım belki istediğim rengi bulur malzemeyi ben alır kaplamacıda kaplattırırım diye düşündüm bu sefer de alacağım folyonun kalitesine takıldım. kaplatacağım yerleri de söyleyeyim, tavan komple motor kaputu ve ön tamponun üst kısmı olacak. bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Karbon kaplamanın araca özellikle taş sıçramalarını önleyeceğinden dolayı faydası çok... Eğer maddi durumuz yerinde ise uygulatınız..
Tecrübeli arkadaşlardan beklediğiniz ne gibi yardım var anlayamadım.. biliyorsunuz aksesuar konusu , zevk meselesi olup, kişilere kalmış göreceli bir kavramdır. Herkes neyi nasıl aracına yakıştırırsa güzel olan o dur. Eğer bu yaptıklarını fotolayıp burada paylaşırlarsa bizde ancak o zaman görerek , kişisel yorumlarımızı paylaşırız. Kolay gelsin..
aklıma takılan ufak detaylar var şimdi bu kaplamayı yaptırdık diyelim geri söktürmek istediğimizde boyaya ve verniğe zarar vermeden söktürebilecekmiyiz, kötü hava şartlarında kavlama yapacak mı ayrıca kaliteli olanları hangisidir bu konular da bilgi almak istiyorum. kolay değil araştırmak lazım misal veriyorum yeni aldığınız arabayı gelişigüzel kaplattırdınız sonra boya zarar gördü parça komple boyandı satarken bi dünya sıkıntı.
http://www.thecadde22.com/

arkadaşım bu işi yapıor , malzeme kalitesi önemli , ve işi bilen birisinin yapması gerekiyor. bende kaput koruma filmi çektirdim . hiç farkedilmiyor bile
kardesım 3m fat folyosunu alıyosun kaplıyosun uzun ömurlu kalıtelı taştan korur carbon bunn kadar ıyı değil
konu acılali baya bi zaman gecmiş konuyu hortlatıyorum ama smile benim arac sıyah ve kaputu kaplatmayı dusunuyorum servisde ve muayenede bi sıkıntı olurmu ??
Sıkıntı olmaz.
benim eski aracımda vardı tavsiye ederim.
[Resim: image.jpg]

[Resim: image.jpg]

[Resim: image.jpg]

[Resim: image.jpg]

[Resim: image.jpg]
Sayfalar: 1 2