Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: araba almak istiyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ben yeni kasa doblo almak istiyorum kafam karışık 1.3 mü yoksa 1.6 mı diyem genelde soruyorum hangisi daha iyi diye ama tam anlamıyla bilmiyorum 1.3 yeni kasa dobloyu kaldırırmı sizce genelde şehir içi kullanım ara sıra şehir dışı cevaplarsanız sevinirim 1.6 nın senelik vergisi maliyrtlimi çok mazot tüketimi olurmu
(13-09-2012, Saat:02:05)mukankaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben yeni kasa doblo almak istiyorum kafam karışık 1.3 mü yoksa 1.6 mı diyem genelde soruyorum hangisi daha iyi diye ama tam anlamıyla bilmiyorum 1.3 yeni kasa dobloyu kaldırırmı sizce genelde şehir içi kullanım ara sıra şehir dışı cevaplarsanız sevinirim 1.6 nın senelik vergisi maliyrtlimi çok mazot tüketimi olurmu

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun güzel bi makine alırsın inş smile ticari olarak geçen araçlarda senelik vergide motor hacmi dikkate alınmıyo bunu belirtmek isterim 1.3 motorla 1.9 motorun vergisi eşit, vergileride 6 yıldan sonra düşüyor, otomobillerdeki gibi 3 yıldan sonra vergisi düşücek diye bi beklentin olmasın, doblo hakkında pek bi bilgim yok fiorinodan biraz daha büyük kasası var nasıldır performansı pek bişey diyemeceğim, mazot olayına pek takılma benzinli araçlardaki gibi uçurum olmaz arada 2-3 krş oynar km de.
allah hayırlısını nasip etsin benim tercihim 6 ileri 1.6 doblo olurdu performansı ve motoru çok iyi yinede sizin kararınız olacağından saygımız sonsuz, siz hangisini uygun görürseniz onu alın şimdiden kazasız belasız sürüşler . . .
Yeni kasa doblo araçlarda şanzuman sorunu var diye duydum almadan önce genel bi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
1.3 multijet eura 5 almanı tavsiye ederım performansı güzel bir arac .
Fiat tüm modelleri sorunlu

yeni peugeot partner teppe bir inceleyin.
Bence artık multijetin yakıtı güçü rakipsiz değil. Partner,berlingo nun 1.6 motoru yakıtı,gücü ve kasa uyumu çok güzel.karşılaştırıp,test edip, çok araştırın bence..
Biriaz bekleyiniz, Fordun connectin yeni modeli çıkacak..
Ben olsan 1.6 Yeni kasa Dobluyu tercih ederim, hele hele otomatik vites olursa değme keyfine...