Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: yardım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaşlar opel almayı düşünüyorduk ama elimize bir fırsat geçti araba: 1.4 wv polo 2011 dSg 7 ileri 30000 de kazasız adam 30000 e bırakıyor sizce alınırmı birde yarın arabayı servise kontrole götürürsek kontrol ne kadar tutar ?
Bize sadece hayırlı olsun demek düşer, Araç seçimi kişinin ihtiyaçları doğrultusunda olmaktadır..
Sadece şunu söylemek gerekir ki ikinci el araç alırken çok dikkatli olunmalı, ve markaya ait olan servise başvurarak araç geçmişine bakılmalı, tramer kayıtlarına bakılarak , araca ait pert kaydının olup olmadığı ve geçmişi sorgulanmalıdır..
araç hasar kayıtlıymış
(21-11-2012, Saat:21:55)emre67 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]araç hasar kayıtlıymış

Dediğim gibi yani Pert olmuş bir araçmış. Bu şu demek ; Eğer aracı kaskolamak isterseniz bir çok sigorta kaskolamaz veya çok yüksek bir para ödemek zorunda kalırsınız. Ayrıca pert nedenini de bilmek gerekiyor, acaba devrilmiş mi,yanmış mı,vs gibi sorular akla geliyor. Bir de yarın aracı elden çıkarmak gerektiğinde de bayağı bir zorlanırsınız.. Bu nedenlerden dolayı yol yakınken uzak durmakta yarar var... Dimyata pirince giderken diye başlayan özdeyişi de unutmayalım... biraz karamsar oldu fakat gerçekler böyle...
Çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir durum. Teşekkürler abiciğim.

http://www.tramer.org.tr/
(22-11-2012, Saat:00:34)fiorino51 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir durum. Teşekkürler abiciğim.

http://www.tramer.org.tr/

Sende sağolasın serkan kardeşim; Fırsat bulmuşken ikinci el araç alacakları bilgilendirmek gerektiğini hissettim.. Gerçekten piyasa koşullarına göre birkaç bin lira düşük fiattan birçok marka yeni model araç ,galeri,internet vs yerlerde sergilenmekte ve alıcısını beklemektedir. Avrupada olduğu gibi bunları denetleyen bir sistemde olmadığından, alıcı ancak aracı aldıktan sonra ortaya çıkan büyük sorunları farketmekte ve pişmanlık duymakta aldığı aracı tekrardan elden çıkarmaktada sorunlar yaşamaktadır. Bu nedenden dolayı böyle bir paylaşım yapmak zorunda kaldım.
Peki ; ekonomik durumundan dolayı sıfır alamayıp ikinci el alacaklar ne yapsınlar ?
Bence bu durumda sıfır araç satan bayilerin, takas sırasında aldıkları ve bakımdan geçirerek kendilerinin garanti vererek sattıkları araçları almak bir yerde daha iyi gibime geliyor.. Zaten hemen her marka bayiinin bu konuda satış departmanlarıda var... Ayrıca kurumsallaşmış ve araçları ekpertiz raporundan geçirerek satışa sunan ikinci el satış galerileride var bu konuda ...onlarda tercih edilebilinir.

Ayrıca piyasada araba pazarında veya galerilerden ikinci el araç almak isteyenlerin nelere dikkat etmeleri ile ilgili daha önce forumumuzda bir paylaşımımızda olmuştu... Bu makalede merak edenlere yardımcı olabilir...
teşekkürler zaten bizde öğrenince vazgeçtik ama bu 2 oldu bir honda birde bu polo sad insanlar gerçekten çok değişmişler