Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: stepne mekanizması bozulan var mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merak ettim acaba benden başka mekanizması bozulan varmı ?

ben bozulduğu için lastik tamir spreyi aldım ama gene de tamir ettirmenin bir yolu var mı yoksa sıfır mı alıcaz confused
Bu mekanizma genellikle, 2009-2010 modellerin istepneleri aliminyum alaşımlı cant olduğundan dolayı hırsızlık nedeni ile , bahse konu mekanizma telinin kesilmesine çok rastladık. ancak Sizin ki gibi mekanizmansının bozulduğunu daha önce hiç rastlamadım. fakat olaya şu nedenlede bakmak gerekirki, hava şartları,nem, yağmur kar toz gibi nedenlerden dolayıda bozulmuş olabilir. Bildiğim kadarı ile bu mekanizmayı, tamir değil, servislerden ,yan sanayiden veya çıkmacılardan komple almak gerekir..
teli kesmeyi nasıl becerebilmişler anlamıyorum mekanizma bozulduğunu anlayınca lastiği indirmek için demir testeresi ile kesmeye çalıştım namussuzlar çift katmanlı çelik kullanılmış kesilmiyor confused onu kesmek için bildiğin demir makası lazım biggrin anlaşıldı internetten alıcaz gene . servis öttürür yoksa. bir usb girişi için 150 tl isteyen servis ona 300 tl çeker.
Ben stepne krikosuniu sahsen 7 8 ken degistirdim. Genellikle aracin altinda yagmur. Toz kar camur vs ile temmas halinde oldugundan dolayi kaynaklaniyor.

Serviiste temizliyoruz. Calisirsa sikinti yok

temizlendi ve calismiyor ise yenisi ile degistiriyoruz arac garantide ise garantiye giriyor
abi bizim stepne mekanizmasıda bozuldu ama içindeki telin ezilmesi yüzünden bozuldu 120 tl gibi bi fiyatı varmış galiba halada öyle duruyor yaptırmadık =))
Sıkıntı olmaz yanı bır fren bır yakıt veya dıreksıyon sıstemı kadar onemlı degıl biggrin
aynen abi bende öyle düşünmüştüm biggrin
Benimki Aldığımda Bozuktu Yanlız Yenisi Takıldı Şuana Kadar Bi Sıkıntı Yaşamadım Ancak Tavsiye Olarak İyice Yukarı Çektikten Sonra Tekrardan İyice Sıkayım Dememiz Sakıncalıymış O Yüzden Stepne Ortadan Kalktıktan Sonra Sallarım Sallanmıyorsa Karışmam İnş. Yeniden Bozulmaz smile
Aynen oyle
ilk defa stepne indirdik zımbırtısı bozuldu yenisini aldım 90 tl ye =)))))