Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aracım 140 km'yi geçmiyor.normal mi?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 ay kadar önce fiorino sahibi oldum.Aracım 2009 model 38binde 140 km yi geçmiyor.Normal mi yoksa bir sorun mu?
kardeş sen istersen bi rot balans ayarı yaptır birde hava filtresini kontrol ettir eğer çok tozlu yollarda kullanmiş isen hava filtresi dolmuş olabilir ama önce rot balans bence
hoş geldin hayırlı olsun.140km yi nasıl geçmiyor bu km kadar rahatmı geliyor araçta duman atma varmı bu tip şeyleride yazarsan daha iyi olur.2009 model ve 40binde orjinakmi km si
hoşbuldum teşekürler.Sıkıntı zorlanma olmadan 140 a geliyor daha ileriye gitmiyor.yağ,hava,mazot filtresi hepsi temiz aldığımda değiştirtmiştim ve rot balansada girmiştim.araç daha 38 binde servis bakımlı duman atma vs olayıda yok
acaba yol mu yok. fiolarda gazladınmı uçar yüksek devirlerde denedinmi ?
aklıma gelen tek şey belki sizden önceki kullanıcı motoru sağır alıştırmış olabilir diye düşünüyorum
Arkadaşım rotbalans ile alakalı bir durum değil, Arac titrerse, yada sağa sola çekerse rotbalasn ister, bu durum aracın çekişi ile alakalı ama normal bir durum değil. bence anormal bir durum, sana tek tavsiyem, bir pompacıya git, aracın enjektör lerini temizlettir, opet den başka yerdende yakıt kullanma, tahminim kullandığın yakıttan dolayı enjektörlerde sorun var..

Dipnot: Birde aklıma gelen havaakışmetre vardır hava firtresinin cıkışında, onada bir baktır, bozuk yada görev yapmıyor olabilir.
(18-12-2012, Saat:13:26)By_MaBi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşım rotbalans ile alakalı bir durum değil, Arac titrerse, yada sağa sola çekerse rotbalasn ister, bu durum aracın çekişi ile alakalı ama normal bir durum değil. bence anormal bir durum, sana tek tavsiyem, bir pompacıya git, aracın enjektör lerini temizlettir, opet den başka yerdende yakıt kullanma, tahminim kullandığın yakıttan dolayı enjektörlerde sorun var..

Dipnot: Birde aklıma gelen havaakışmetre vardır hava firtresinin cıkışında, onada bir baktır, bozuk yada görev yapmıyor olabilir.

İlaveten debriyaj baskı balatanıda kontrol ettir..
walla 2010 war bnde 75 bg 60 bin km de 180 tablo var namussuz 200 ü geçiyo