Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: plaka değiştirme...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
benim aracım 34 plaka,malum sigorta kasko falan yüksek çıkıyor ama araç bankadan kredi rehinli,bu şartlar altına aracın plakasını memleketiminki(67) ile değiştirme şansım varmı,var ise acaba ortalama ne tutar?


Evet bilgisi olan arkadaşlar,cevap verirseniz sevinirim???
ikamet adresini zonguldak gösterirsen plaka ve noter masrafın olur iki yüz ila üçyüz lira civarında masraf cıka bilir.
bana mantıklı geldi ,hani bu sefer belki yine kafa kafaya çıkarız,istanbuldaki fiyatlarla ama ilerleyen senelerde daha kâra geçebiliriz,abi yapacak bişey yok ,masrafı mınımum seviyeye indirmek lazım,zaten fiorino gibi arabalar normal otomobillerden 2 kat masraflı oluyo,işin kötü yanıda diğerleri beni kurtarmayı...
hocam ilk önce rehini koyan banka yada vb. yer ile görüşeceksiniz ben plaka değişikliği yapmak istiyorum diye, onlarda pol-net ortamı dediğimiz emniyetin kullanmış olduğu ortak siteye şerh düşecekler plaka değişikliği uygundur diye, daha sonra ikametinizi aldırtıktan sonra emniyete trafik tescil şubeye gideceksiniz, oraya 155 buçuk tl ödeyecesiniz, ayrıca sigortacınıza ek 1 formu dolduracaksınız ve eski sigortanızı zeil yaptıracaksınız, şöförler odasınada 25 TL gibi bir ücret ödeyerek yaklaşık 180- 200 TL civarı bir masrafınız olacak. ama biraz uğraşacaksınız, rehin koyan yerle görüşmeniz mecbur onların onayı mutlaka gerekecek. kolay gelsin.

Trafik tescilde polis memuruyum doğruluğundan emin olabilirsiniz...
şimdi işi gücü bırakıp bunun peşine gidemem ama bi memleket ziyaretine bunuda eklicem,çok teşekkür ederim....
ben teşekkür ederim iyi günler.
zonguldak yapman daha mantıklı ben öle yaptım zonguldaklıyım 67bj067
acaba arabayı götürmeye gerek varmı???
(11-01-2013, Saat:23:21)serhat_4207 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam ilk önce rehini koyan banka yada vb. yer ile görüşeceksiniz ben plaka değişikliği yapmak istiyorum diye, onlarda pol-net ortamı dediğimiz emniyetin kullanmış olduğu ortak siteye şerh düşecekler plaka değişikliği uygundur diye, daha sonra ikametinizi aldırtıktan sonra emniyete trafik tescil şubeye gideceksiniz, oraya 155 buçuk tl ödeyecesiniz, ayrıca sigortacınıza ek 1 formu dolduracaksınız ve eski sigortanızı zeil yaptıracaksınız, şöförler odasınada 25 TL gibi bir ücret ödeyerek yaklaşık 180- 200 TL civarı bir masrafınız olacak. ama biraz uğraşacaksınız, rehin koyan yerle görüşmeniz mecbur onların onayı mutlaka gerekecek. kolay gelsin.

Trafik tescilde polis memuruyum doğruluğundan emin olabilirsiniz...

merhabalar, trafık tescılde memur oldgunuzu okudumda, bnde rehinli aracımın plakamın degısımı ıcın bankayla konustum banka trafıgın sıstemıne ıznı verdıgını soyledı. bu ıznın gecerlılık suresı ne kadardır acaba
Devir Alırken Devir Masrafıyla Beraber 256 TL Olması Lazımdı En Son