Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hepinizden bu konu için destek bekliyorum Takoz bilya problemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar tüm arkadaşlardan bu şikayet için destek bekliyorum.

adamların cevabı direk hazır. 2 yıldan sonra isterse motor kitlesin umurlarında değil.

1 kişi 10 kişi değil giren herkezden destek bekliyorum... yarın birgün hepinizin başına gelecek.

malesef;

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1607190
Kardeş Ben Destek Oldum Bendede Aynı Sorun Vardı Yeni Aldığım İçin Değiştirdiler Mecburen 260 TL Hesap Çıkardı Ödemeden Çıktım Servisten
kronik sorunu kullanıcıya yüklemek çok ters birşey garanti biteli 1 ay oldu. değişmiyorlar.
Konuyu yeterli miktarda gündemde tutmakla da alakalı bir durum bu..
Araç satış sonrası hizmette garanti kapsamına girdiğinden değiştirmeleri normal, ancak İyice bir bakıldığında ise olay bu kadar basit olmadığı gibi etik de değil. Bakınız Her yıl avrupa veyaAmerikada vya Japonyada yani dünyanın neresinde olursa olsun Otomobil Üreticileri araçlarının herhangi bir yerinde en ufak bir arıza veya şikayet olsun, bu modelin tamamını geri çağırarak gerekli işlemleri yapmaktadırlar. bir çoğumuz bunu gazete ve Tv lerden izlemişizdir.
Oysa bize dönersek Türkiyede Fiorino 2008 den beri üretilmiş olmasına ve bu takoz konusu devam etmesine karşın Bu firmanın ARGE si ne yapmışdır? Halen bu kronik şikayet devam etmektedir. bizlere yani tüketicilere bira saygılı olsalar, bunu gözardı etmez bu soruna bir çözüm getirirlerdi... Bakınız daha basit birşey söyleyeyim. Örneğin torpido kapağı durumu 2008 yılından bu yana hala eğik ve düzgün değil.... Bunun gibi daha birçok örnek sayabilirim ve bunları daha önce de defalarca dile getirdim. Fiat yetkilileri ile mailleştim. fakat geçiştirdiler.. Yani onlar halen daha fazla nasıl neresinden kırparak daha fazla kazanmalarının peşindeler... yoksa Tüketiciyi düşünen yok.. Bizlerin Sağlığını,emniyetini konforunu düşünseler biraz olsun sorunları kulaklarıyla beyinleri ile dinlerlerdi.... Daha çok yazacak konu var ancak sonraya bırakıyorum...
En kısa sürede tüketici hakları mahkemesine gidip hakkınız arayınız derim...
(05-02-2013, Saat:03:04)skoymen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kronik sorunu kullanıcıya yüklemek çok ters birşey garanti biteli 1 ay oldu. değişmiyorlar.

ticari garenti diye bir şeyler durdum.iyi niyet olarak belki degiştirirler.
Yukarıda da bahsettiğim gibi ,Konuyu yeterli miktarda gündemde tutmakla ve kitlelere bunu duyurmakla ve tüketici haklarımızı unutmayarak hakkımızı aramakla bunları aşabiliriz. Yoksa bizleri yok sayan kar marjlarını artırmak için çeşitli yöntemler geliştiren ve bu tür sorunlarla sanki gerçek kusurlu sadece devlet sistemi demek de kolaycılık bence..
Aynı aracı 7 bin TL aşağı satarsan da para kazanabiliyorsan eğer,fazla kazanmak için sadece aracın adını veya versiyonu değiştirmek etik değildir. kimse aynı araca fazladan daha fazla para ödemek istemez... Ancak aynı araca daha fazla donanım ve kalite getirirseniz eğer daha fazla ücret istemeniz doğal olabilir... Bu nedenden yukarıda belirttiğim gibi herşey duyarlı olmamıza bağlı. Artık Üreticilerinde taşın altına ellerini koyarak bazı şeyleri tüketici olan bizlerin sesimize kulak vererek bizlere aynı Avrupa ülkelerindeki tüketicilere sundukları gibi kaliteli ürünlere layık görmelerini umuyoruz.
bu durum için elimden geleni yapacağım...

sizlerden de bu konu için adrese girip destek vermenizi ve yorum yapmanızı istiyorum arkadaşlar...

bu sorun bende yok diyip geçiştirmeyin herkezde olacak birşey bu. bnde de yoktu taaa ki aracın garantisi bitene kadar.

ticari kullananlar 2-3 kere garantiden değiştiriyorlar. ancak hususi kullananlar için garantinin bitiminde bu sorun çıkıyor.
garanti bitse dahi degiştirmek zorundalar.fiorinonun kronik sorunu dur bu
(05-02-2013, Saat:21:27)agrilon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]garanti bitse dahi degiştirmek zorundalar.fiorinonun kronik sorunu dur bu

İşte tam da bu nedenden dolayı bu kronik sorun olarak tesbit edilmişse ; Üretici ya bu sorunu halen trafikte olan tüm bu modeli geri çağırarak kökten halletmek veya bunu yapmıyorlar ise, bu sorunu yaşayan müşteri servise başvurduğunda bunu garanti kapsamına girip girmemesine bakmadan değiştirmek zorunda olmalıdır. Tüketiciye olan saygı bunu gösterir..
tofaş müşteri hizmetlerini arayıp şikayet açmak gerekiyor.bildiğim kadarıyla arayanlara yardımcı oluyorlarmış.ama aracın servis bakımlı olması gerekiyor diye biliyorum.o yüzden bakımları aksatmamak gerekiyor.
Sayfalar: 1 2