Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Panorama Otomobil mi?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar çok merak ediyorum bir kaç sitede forum sayfalarında araştırdım ama tam net değil kafamdaki sorunun cevabı.. Fiat Fiorino nun Panorama emotion modelleri hususi diye mi geçiyor yoksa kamyonet mi ? biri hususi demiş diğeri Kamyonet yazmış nasıl iş anlamadım ilanı veren adamlardan biri mi yanlış yazmış ? Bilen arkadaşlarımız yardım edebilir mi acaba ? undecided
panoramalar otomobildir ama eger ruhsata otomobildiye yazdırdıysan yoksa hususi emotion panorama olması birşeyi degiştirmez.
Panoroma modeli kesinlikle otomobildir. Eger gercekten panoroma ise ruhsatta mutlaka otomobildir, kişi sayısı 4 değil beştir.arka koltukta 2 değil 3 kafalık vardır. Yıllık vergisi 1-3 yasına kadar yaklaşık 520 tl civarındadır.diğerinin 7 yasına kadar yaklaşık 800 tllerdedir..trafik sigortası diğer modellere göre yarı yarıyadır. muaynesi her yıl değil 2 yılda birdir..yani panoromayı gönül rahatlığıyla alabilirsin belki 2000 -3000 tl fazla bile olsa bence fazla vermeye değer..ben sıfırını alırken 6000 tl fazla vermiştim ama şimdi 2 senede bile 3000 tl yi çıkarttım nerdeyse..
panaromaya 6500tl vermeye değermi tartışılır.aynı araça arka koltukta emniyet kemeri ve başlık farkına.süspansiyonu herşeğiyle aynı olan ikitane fark yapıpda 6500tl vermeye değermi.20km hızlı gitmeye değermi.100tl fazla sigorta 192tl eksoz ve fenni muayne her yıl.her yıl 1000 tl fazla versen 6.5 yılda kendisini amorti ediyor.şu zamanda kimse aynı arabaya 6.5 yıl binmediğini hesaplarsak değermi siz karar verin.
bende panorama var mtv 827 öderlerken ben 360 ödüyorum.aracımı 2,el aldıgımdan ilk ötv farkı da ödemedim´diger sigorta vize vs herşeyi de ucuz.hız sorunu köprü derdi feribot ücret farkı da ödemiyorum.yani tadından yenmiyor.panorama almak deger diyorum...zevkler ve renkler tartışılmaz derim..
Merhabalar
Ben de sahibinden.com'dan Fiorino Panorama Emotion araştırıyorum, fakat kimi araçlarda otomobil kimi araçlarda kamyonet olarak yazıyor. Bu durum ruhsata işletmeyle mi alakalı yoksa sahibinden.com'a yanlış yazmalarından mı kaynaklı? Çünkü nacizade ben de Panoramaların tümü binek diye biliyorum.
benim arabada arka koltukta 2 kafa koyma yeri var ama ruhsat vergileri vs. vs. hepsi otomobil olarak ödeniyor ?
Panorama Modelleri Otomobil Olarak Geçiyor Ancak 2.El Satış Sitelerinde Bazı Arkadaşlar Modeli Yanlış Yazıyor Ve Vergi Dairesinde Hatırlatılması Durumunda Araç Bütün Otomobillerle Aynı Kriterde Olmuş Oluyor Nasıl Gidip Linea Otomobil Geçiyor Ve Bütün Herşeyi (Vergisi - Sigortası - Mtv'si(3.Yaşından Sonra Düşüyor. V.s) Aynı Ama Herşeyi Aynı Motoru V.s


@byeniskula

Aracınız Panorama'mı Peki Yoksa Combi'mi ?
Normal Araçı çıkartırken otomobil olarak ruhsatta yazıyordu ve sonradan vergi dairesinde incelemey aldırdığımızda ticari olarak gördük sonra düzeltirdik şuanda otomobil ne kadar vergi vs. veriolarsa o kadar veriyorum...
araç panorama da olsa alırken vergisini ödemezsen kamyonet olarak işlenir.yani parayı veren otomobili biner..
Sayfalar: 1 2