Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Piranha Sigma 4.3 İnç Navigasyon Cihazı ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme )
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: OA_477598.jpg]

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha...yId=257643

özellikleriyle aracımıza yakışacağı kesin :idea:
piranha patriot modelini kullanıyorum aracım için olmazsa olmaz bir cihaz...
ben navitech double din kullaniyorum navigasyonuda gayet basarili
Navitech, QX-B512 Primo, 5", Yeni Nesil Navigasyon Cihazı

2 arkadaşım bu cihazı aldı çok güzel bir cihaz navitech kalitesi tartışılmaz

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitec...yId=257643
navitech cihazım vardı 3 4 yıl önce 3.5 inç o zamanlar.yanlışım varsa düzeltin lütfen bu cihazların hemen hemen hepsinde aynı yazılım var.haritalar başarsoft ama menüler aynı.acaba yazılımla bunlar değişir mi.
navitech in tek sıkıntısı güneşde ekran sorunlu, görünmüyor, ben piranha fuga kullanıyorum o güneşte daha başarılı ekran a sahip
bende de piranha vista var fakat bendekinde mi bir problem var bilemedim, cihazın açılması çok uzun sürüyor açıldıktan sonra da uyduya bağlanması çok uzun sürüyor. Yani neredeyse yolu yarılamış oluyorum uyduya bağlandığında. Bir de kışın arabada bırakmamam gerektiğini öğrendim sıfırın altında uzun süre kalınca çalışmıyor. Belli bir süre ısınınca tekrar çalışıyor. Bazı aletlerde olabiliyor zaten böyle durumlar. Mesela iPad kullanan varsa o da sıfırın altında çalışmıyormuş.
bende piranha navigasyon kullanıyorum bende de şöyle bi durum oluyo normal mi acaba. istanbul izmit ayarlıyorum veya izmit - istanbul beni otobandan götürmüyo otobana çıkıyorum ne güzel giderken beni navigasyon ilk çıkıştan hep çıkarmak istiyor ben inatla çıkmıyorum tekrar hesaplıyo yine çıkarmaya çalışıyo boğaz köprüsü yolundan bile çıkarmaya çalışıyo, ayarlarına baktım ücretli yol otoban hepsi işaretli, en kısa yol falan hepsi tamam ama neden böyle bişey yapıyo anlamış değilim bi yere giderken artık navigasyona güvenim kalmadı bu markada mı böyledir acaba.
Guncellemeleri kontrol edin musteri hizmetlerini arayin
sorun güncelleme değil ya bişeyi yanlış yapıyorum ama neyi bilmiyorum confused ya ilk girişte yeni rota nihai hedef onlarda bi sorun var ya da hızlı kolay kısa seçimlerinde bi sorun var.