Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Amerikan park modulu istiyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar ben farları açtığım zaman böyle sinyal lambasının olduğu yani sarı lamba yanmıyor. Bunun için herhangi bir tuşa mı basmak gerekiyor yoksa servisten yada sanayiden bir şey mi yaptırmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. [Resim: n94kz.jpg]
amerikan park modulu die sanayiye qiderseniz werirler bi elektrkcide baglatabilirsin
Sağol kardeşim -de garanti dışı kalıyor mu farlar ve buharlaşma olur mu ?
Benden Önceki Arkadaşın Attığım Yorumda Belirtmiş Garanti Dışı Kalır Benim Tahminimce Ve Buharlaşma Olmaz Fakat Camda Uzun Süre Çalıştırıldığı Zaman Belli Edici Bi İz Kalır Tahminim En İyi Yorum Kullanıcılardan Gelecektir Eminim
1,5 senedir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.Gerek deforma olma gerekse buharlaşma, hiç bir şekilde problem olmaz ve araca muhteşem bir hava katıyor.Yalnız internetten alıcak olursanız 5-10 liralıklardan almayın ısınma fazlasıyla yapıyor.Alıcak olursan iyisinden al kalite al arıza lambası yakmayan kaliteli ürünler mevcut.

İster parklara bağlayabilirsin ister sislere bağlantısı çok basit kendin yapabilirsin.Alacağın yer şeması ile birlikte yollar.Az çok anlıyorsan yapabilirsin kardeşim.
Tamam görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar smile
Adanada bu işi yapan kişiler varmı ? bende şimdi gördüm ve çok hoşuma gitti internetten baktım 25 ile 50 arasında fiyatlar değişiyo doğrumudur ?