Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Otomatik Vites Bakımı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
öncelikle hayırlı satışlar. Allah gönlüne versin.sahibinden ilanında de DEBRİYAJ DEGİŞMİŞTİR BALATALARI YENİ DEGİŞMİŞTİR demişsin. benimde 2010 otomatik var 92000 binbe acaba ne kadara mal oldu değiştirmek?
bilya 380 tl baskı balata 280 tl 350 tl işcilik volan çıkarsa 850 tl tutuyor
Otomatik vites bakımı ile ilgili işlemler kaç km deyken araç yapılıyor ? Neler değişerek yapılıyor maliyeti nedir?
depriyaj hidroliği 2yıl veya 60.000 robot yağı 2 yıl veya 80.000 bir değişiyor şanzıman yağı 100.000 km de bir.debriyaj değişimlerinde de değişşe iyi olur ortalama 80.000 gidiyor debriyaj.piyasada deprij değiştirebilen fazla yok.
Bunu hissettiren bir uyarı alıyor muyuz ekrandan yada belirti neler oluyor. 2 yıl demişsin 2 ci yılda serviste yapılan bakımda bu işlemler rutin yok ama km önemli o zaman.
bende de 2011 fiorino otomatık var manuel kullanımda ılk vıtes 1 de sssz dıye bı ses gelıyor sonra 6sanıye sonra ses gıdıyor bu robot yağı yada beyınden mı ya da normal bişey mi?
Bu Robot Şanzımanlar Çok Titizlikle Kullanmak Gerekir Ve Hemen Hemen Otomatik Şanzıman'cıların Çoğu Anlamaz Robot Şanzımanlardan Onun İçin Bu Konularda Kesinlikle Fiat Servisine Gidiniz Çünkü Gerekli Aletler Sadece Servislerde Var

Yakın Bir Akrabam Otomatik Şanzıman'cı Ondan Aldığım Bilgileri Aktardım Size
Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı oluruz. Sıcak soğuk fark ediyor mu. Hareket esnasında mı geliyor. Normal robotun sesini biliyor musunuz.Sol ön kapıyı açınca zız diye pompa beslemeye geçer bu normal bir ses.
otomatiklerde baskı balatanın bittiğini nasıl anlıyoruz,herhangi bir uyarı lambası varmı yada ekrana bi bilgi geliyor mu acaba
Bunu servise uğrayıp debriyaj tüketim endeks hesaplamasından görebiliyorlar.
Kalkışlarda zayıflama vites arasında şoklama gibi hissede bilirsiniz
Sayfalar: 1 2