Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kalkerken Çok Düşük?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
fiat fiorino 1.3 motor kalkerken cok atak degıl bılıyorum ama bu kadarda olmaması gerekıyor 95 hp olmasına rahmen debriyajdanmı nedir yani tam kavramıyor kalkısta stop edecekmiş gibi yapıyor.
aracı yeni almssnz sanırım az devirli kaldırın aracı rodaj zamnı dielim..
19 binde araba hocam yani nasıl diyim ölü kalkıyor
bizzat yaşamış birisi olarak söyüyorum kalitesiz yakıt seçimi(soil,kadoil,starpet.vb...) mazot filtremi çok tıkamıştı ve büyük oranda performans kaybı yaşamıştım aracım 75 hp gerisini siz düşünün..kalkışlarda acı çekiyordu araç sollamalarda bile hissettiriyordu kendini.ve yağ değişimine gittiğimde mazot filtreside değişti haliyle ondan sonra araç rahatladı.Sizde de aynı durumun olduğunu düşünüyorum.
Bende Aynı Sorunu Yaşıyordum Gerçekten Yakıttan Etkiliyor Shell Opet Bp Bunlardan Şaşmam Ancak Buralardaki En Pahalı Yakıtı Alırım Sorunum Yok Şuan Sadece Mazot Filtremi Değiştirmek Kaldı Onuda Değiştirirsem Aracım Bence Rahatlayacak Tavsiyem İyi Yakıt Kullan Özellikle Shell V-Power Kullan Çok Güzel Yakıt Emsallerinden 10-30 Krş Pahalı Ancak Km'de Farkediyor
Aynen ya kadoildn aldm ama opettende aldm ucuz dıye servise gdnce bi baktrmam lazm ama mazottan dğl cunku karma yaptm
Kesinlikle yakıtı her zaman en güvenilir yerden alın.kötü yakıt seçimi uzun vade de ciddi problemlere yol açabiliyor.bu yaşadıklarımız kısa vade de olan şeyler.
Yakıtı dgştırcem bakym
hayırlı akşamlar
ikinci el araç alımında bence ilk yapılacak iş
komple yağ ve yağ+yakıt filitrelerinin değişimini yapmak gerekir
+devirdaim ve triger kayış veya zincir bakımını da yapılmaası lazım
çünkü kendini bilmez bazı kişiler aracın km sayacına müdahale edttirip
geriye alarak kendilerine kar sağlamaya çalışıyorlar daha geçen ay bir
arkadaşımın başına geldi ve triger kayışının kopması sonucu epey bir masrafa girdi
yok benım adam saglam o almıstı krediyi odeyemedı sana satıyım dedı bende 18 000 km de aldım. 1.3 motordan ne beklersınız diyebilirsiniz ama bu kadarda dusuk olacagını sanmıyorum kardeşim ve aldıgım arkadas 20000 bakımını yaptırmıstı.
Sayfalar: 1 2