Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Jant Kapağı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Meraba..
Aracımda jant yok orjinal jant kapağı var.. Jant kapaklarını füme renge boyamak istiyorum nasıl yapabilirim.Maliyeti ne olur.. Yardımcı olurmusunuz..
Sprey boya kullanacaksan uzaktan tutmalısın 10 cm falan ama rüzgar olmamasına dikkat et. Her yere uçuşmasın. Birde kat kat atıcaksın ki akma yapmasın önce uzaktan bri tur gezdir bekle kurusun sonra üzerine bi kat daha gezdir uzaktan öyle öyle asıl rengini verdikten sonra akma yapmaz. Jant kapağının rengine uygun bulabilmek içinde boyacıda sprey gri boyalara bak denettiriyorlar çoğu zaten boş biryere sıkıtımı en yakın rengi bulur alırsın. 1 kutusu 8tl. Kolay gelsin.
Gel Kardeşim Benimkilerin Jantlarını Boyadım Seninkileride Boyarız 15 TL Gider En Fazla Bişe Gitmez O Kadar Çok Fazla
Geleyim Kardeşim Geleyim Ben zaten jantları boyamak istemiyorum.Sadece Tas kapaklarını boyamak istiyorum.Koyu gri düşünüyorum sizce nasıl olur..Bide dün arabanın arka plaka lambalarını yeşil led lamba olarak değiştirdim ancak orjinal lambayı tutan kutucuk şeklinde bi yuva var onu kestik ancak ledleri bagladığımızda ledler yanıp yanıp söndü ve park lambalrını kapattıgım halde yine de elektiriği kesmedi..Tekrardan işi başa döndürüp o yuvayı yerlerine baglayıp içerisinden kablo alarak ledleri içine bağladık sorunsuz yanıyor.Ancak arıza lambası yakıyor..
bence jantları değiştir sprey boya dökülme yapabilir zamanla (tabiki son karar senin)