Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: FİORİNO EMNİYET KEMERİ
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar fio'larda biliyosunuz eminiyet kemerini takmadığımız zaman ötüyor
Bi ara eminiyet kermi hep takılı duruyordu bu seferdeiçine çekmekte zorlanıyor çok güzel bir şey takmadan gitmemesi ama bu tercihi kendimize bırakmak için yani takmadan gitmek için bir seçneğimiz yokmu çünkü şurdan bakkala gitmeye bile kemer takmak biraz abest oluyor.
ben koltugum arkasından alıp taktım biggrin ötme yok biggrin
Yok bende öyle ettim 4-5 ay ama dura dura kemer yayları bozuluyor içine çekmiyor korktum hep takıyom artık..

(ayrıca özel mesaj hakkın dolmuş senin ama Aynalar kapı kollarıkapı çıtaları bagaj kapı kolu ve plaka üstü gibi yerleri ettirmek bile 100 tl falan aracın tamamını ettirmek dediğin gibi 700 tl falandır.)
Bende 5 Ay Kadar Arkadan Bağlayarak Kullandım İçine Sarmıyordu Şimdi Biraz Düzeldi Gibi Takmıyorum Artık Arka Mahalleye Giderken Bile Takıyorum Mecbur Kafam Eserse Takmıyorum Müziğin Sesini Açıyorum 001_smile
biggrin oda güzel müziğe rititm dittttt biggrin
Koltuğu geri çek. Koltuğun altına eğil. İki kablosu olan soketi çıkar. Soketi dışarı çek ve soketin yakınından iki kabloyu da hafifçe bıçakla soy az bir kısmını. Sonra iki kabloyu birbirine dola ve üzerine de elektrik bandı sar. Artık kemer hep takılı imiş gibi ötmez. İstediğinde iptal için bantı sök, kabloları birbirinden ayır ve ayrı ayrı bant sar. Ne kemeri koltuğun arkasından çevirip takmakla uğraş nede soket tak çünkü acil durumlarda onları çıkarıp kemeri takmak zaman alıyor ve yakalanıyorsun biggrinbiggrin Kemer devamlı takılı durursa içindeki zemberek yumuşar ve içine iyi sarmaz. Amaaaaa kemerinizi devamlı takmanızı tavsiye ederim. Benim bu işlemi yapmamdaki amaç çok kısa mesafelerde( 100 metre altı) baş ağrısı yapması ve sinirleri germesi.
denicem kardeşim.
hm bu 2 kaployu birleştirme olayı arabanın otamatiğini beynini bozma gibi bir duruma yol açarmı yoksa hiç bir riski yokmu?
sizi anlamak zor bu ne ya kabloyu kesmeler.gidin servise sesi kapatın daha kolay sonrada menüden açarsınız aman kablo falan kesmeyin soymayın
aracın beynine bir zararı yok yaptığınız işlemi kemer tokası yapıyor taktığınızda ayrıca benim 5 dakikamı aldı ben niye gidip servise ücret vereyim ve ayrıca foruma bakarsan yapanlar var ama sonradan tekrar ötmeye başlamış içine sinmezse eski haline getirmek kolay satarken eski haline getir olur biter. ayrıca kesmeyin sadece 0.5 cm soyun ikisini ve dolayın inanın en kolay ve ekonomik olan bu.
Sayfalar: 1 2