Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: muayıne
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkdaşlar öncelikle herkeze slm muayınesı yaklaşıyor fifi min smile camlarada flim uygulamasıda var ön camlar olmak üzere muayıneden qeçer mi ön camlardan dolayı ve araç satışta trafikten men görünüyomuş bilginiz varmı !
Benim tüm camlarda flin var muaynede hafif kusur olarak geçiyor.Farlarda zenon olmasın yeterli.Sislerde olsada sıkıntı çıkmıyor
öyle dediğin gibi hafif kusur geçiyor fakat.! satışta.. men olarak araç trafikte görünmuyormuş .!!
TUV'ün resmi sitesinde yayınlanan yazı aynen şöyle bir sorun teşkil etmiyor..

Periyodik muayenelerde cam filmi, "Camlar: sonradan boyanmış/sonradan film yapıştırılmış/folyoların montaj izni yok" kusur teksti ile "hafif kusur" olarak değerlendirilmektedir. Bilindiği üzere, hafif kusurlar muayeneden geçmeye engel teşkil etmemektedir. Bununla birlikte aracın muayeneden hafif kusur ile geçmiş olması, trafik birimleri tarafından ceza yazılması, filmin söktürülmesinin istenmesi gibi durumları ortadan kaldıran bir unsur değildir.
(22-08-2013, Saat:18:03)bariscan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkdaşlar öncelikle herkeze slm muayınesı yaklaşıyor fifi min smile camlarada flim uygulamasıda var ön camlar olmak üzere muayıneden qeçer mi ön camlardan dolayı ve araç satışta trafikten men görünüyomuş bilginiz varmı !

men olayı siz trafikte filmden dolayı ceza yemişseniz veya polis size atıyorum 15 gün içinde söktürüp emniyet de muayene ettirin dediyse ve siz bunu yapmamışsanız o zaman otomatikman men e düşüyor.
anladım çok saolun arkdaşlar o zaman sıkıntı yok rahatlıkla muayıneye camlar flimli qidebiliriz.smile FiFi smile