Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: kasko zorunlu mu?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
2012 yılında 36 ay Kredili sıfır Fiorino aldım. alınca malum kasko zorunlu. Şimdi 12 ay oldu ve Kaskom bitmek üzere. ve kredi devam ediyor. Benim sorum kredi bitene kadar kasko yaptırmak zorunlu mu yoksa bize mi kalmış. Lütfen kesin bilgisi olan arkadaşlar cevap versin.yaptırmassak ne olur.
(05-09-2013, Saat:13:11)@hmet42 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2012 yılında 36 ay Kredili sıfır Fiorino aldım. alınca malum kasko zorunlu. Şimdi 12 ay oldu ve Kaskom bitmek üzere. ve kredi devam ediyor. Benim sorum kredi bitene kadar kasko yaptırmak zorunlu mu yoksa bize mi kalmış. Lütfen kesin bilgisi olan arkadaşlar cevap versin.yaptırmassak ne olur.

Malesef kasko kredin bitene kadar mecburi. fiat kendini riske atmıyor. sen yapmazsan fiat tarafından yapılıyor. fiyatıda dfaha yüksek çıkabiliyor. en iyisi tüm kasko şirketlerini araştır. farklı günlerde ortalama 850tl ile 950tl arası olacaktır. fazlasınada eksiğinede yanaşma. Allah yardım etsin.
arkadaşım sen bi fiyat araştırması yap en ucuz fiyatı öğren sonra bana 05555 816151 numaradan ulaş sana bu konuda yardımcı olabilirim ama kasko bitimine bir kaç gün kala değil 7 8 gün kala araştır sana en düşük fiyattan yardımcı olabilirim
Bende Kredi İle Aldım 2.El Kredisi Yaptırmayı Düşünmüyorum Kaskomu Deldirdim Yaptırmaya Kalksam Bi Araba Parası Kaskoya Bağlarım Valla Birde Fiat Bizim Adımıza Nasıl Haberimiz Olmadan Kasko Poliçesi Kesiyor Hala Anlamış Değilim undecided
fiat musteri hizmetlerini aradım kredi bitene kadar zorunlu ama yinede aracı aldığınız Bayiye sorun dediler. aracı aldigim bayiyi aradığım da zorunlu değil ama yine de krediyi kullandığınız bankaya sormanız gerekir dediler. Şimdi bankaya soracağım. Kısacası herkes kafasına göre bi cevap veriyor.
bankaya kaldıysan keserler kasko parasını