Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Radyo Ayarı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Selam arkadaşlar aracı çalıştırdığımız zaman radyo otomatik açılınca 87,7 kanal açılıyo her seferinde onu nasıl değiştireceğiz.Şimdiden teşekkürler.
[Resim: DC5204CF5FAA4E1ABB5A4B5BB15B25CA.jpg]
Büyük bir ihtimal senin teyp kanal hafızaları boş.Bunun için sağ okla radyo kanalını ayarlıyorsun.( (ÖRNEK 100.4 FENOMEN FM)Sonra hafızaya alacağın kanal tuşuna (1nolu tuş) 2 saniye basılı tutuyorsun ve bip sesi geliyor ve hafızaya aldığını teyt ediyor.Bu işlemi 6 kere yapıyorsun fm 1 için.Fm 2. 3 de kaydetmek içinde yapa bilirsin.Fm bastığın zaman diğer fm lere geçiş yapa bilirsin
evet kanal hafızası boş olduğundan kaynaklanır ilk çektiği kanal 87.7 demekki
Bütün kanallar ayarladım hatta 6 kanalın içerisinde 87,7 dahi yok ama niyeyse kontak açılınca o kanal geliyor
Trafik açık olmasın senin sad onu bir dene ta of yap. Menü tuşundan ayarlarsın


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ekran resmini çek de bizde görelim.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu ta ne ise yariyor ya

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
RDS - TA & TP Özelliği

RDS uydulamalarının en önemlilerinden biridir. Otoban gibi yollarda seyir halindeki araçlara trafik yoğunğu, kaza haberleri gibi bilgileri iletmek üzere yayın yapan radyo istasyonlarınca kullanılır.
RDS sinyali içinde TP sinyali yayınlanması, bu istasyonca Trafik Anonsları yapıldığı anlamına gelir. TP yayınlanmadan TA yayınlanması EON üzerinden başka bir istasyonun TA yayını yaptığı anlamını taşır.
Vericiden TA sinyalinin devreye sokulması durumunda, dinleyici bu istasyonu dinliyor ise ve TA özelliği aktif olan RDS alıcılarında
teyp ve/veya CD player faal ise devre dışı kalır
radyo alıcısı ses tonu kendiliğinden yükselir
Böylece dinleyicinin radyo istasyonundan yapılan Trafik Anonsunu mutlaka dinlemesi sağlanır.



Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler sorunu hallettim gibi ben sadece FM i ayarlamıştım FM1 - FM2 leri ayarlamamıştım onlarında hepsi 87,7' di onlarıda ayarladım değişti.
biggrin Özellikle tünellerden geçerken kadın konuşuyor radyodan
(31-10-2013, Saat:10:51)achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler sorunu hallettim gibi ben sadece FM i ayarlamıştım FM1 - FM2 leri ayarlamamıştım onlarında hepsi 87,7' di onlarıda ayarladım değişti.

Dostum nasıl yaptın biraz detay verirmisin ne zaman radioyu kapatıp açsam veya sesi sıfırlayıp tekrar arttırsam trt nagmeler sad valla deli oluyorum nasıl duzelticem bunu ? sad
Sayfalar: 1 2