Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sizin başınıza gelseydi ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Herkese iyi forumlar. Aracım 10.000 bakımına girdi lakin aldığımız günden beri direksiyonda power yahut hidroliği göremedim. Direksiyon 2 kere kitlenme yaptı ve çok şükür ikisinde de düşük süratliydim. Sürekli sert ağır 98 model şahinden daha ağır bir direksiyona sahibim. En az 5 kere farklı servislere gittim sorun yok dediler. 10.000 Bakımda sert çıkışarak bu sorunu söyledim ve sorun yok dediler. Bende başka fiorino istedim direksiyon için aynı mı değil mi anlamak için kullandım ve kesinlikle benim direksiyonum sert olduğu kanısına vardık. Çarşamba gününe randevu verdiler sağ olsunlar araba satana kadar iyi muamele sonra yüzümüze bakmadılar. Yaklaşık 230 lira param gitti bakımda ve sanki bir daha gelme der gibi davrandılar. Daha sonra Fiat Bursa Bayii aradı nasıldı servis puanlama yapar mısınız ? dediler ve bende aynen anlattım 10 üzerinden 0,5 puan dedim. Çarşamba günü direksiyon simidinden direksiyon mili civatasına kadar herşeyi değiştiecekler. Ya ben 120 km/h yada 70 km/h ile otobanda viraja girerken direksiyonum kitlense ? Bunun hesabını kim verir ? Sizin başınıza gelse ne yapardınız ? Aynı sorun tekrar ederse arabayı değiştirme yada paramı geri alma şansım var mı ? Çünkü korkarak biniyorum ve inanın soğudum hiç zevk vermiyor araba artık. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Gecmis olsun kardeşim. Yerden göğe kadar haklisin. Bazen bu fiati aldigima bin pisman oluyorum. Satip kurtulsakmi napsak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla hep wosvagene bindim ilk defa geçen yıl fiat aldım maddi durum nedeni ile bidaha fiata bulasmam biggrin Thumbup1
Bunu somut bı sekılde kanıtlarsan arac degısımıne kadar mahkeme yoluyla gıdersın dıye dusunuyorum ama arastırmak lazım tabı sonuc olarak canın tehlıke altında bu zaman da da arabasız olmuyor buda bı gercek kı senden baska kımseler de olur esın colugun cocugun aılen yanı sadece kendı degıl aılenı de bagzen rısk altına mecburen sokuyorsun mahkeme durumunu gozden gecır ıstersen danıs bı kac avukatlık bürosuna derim ben...Gecmıs olsun
Büyük ğeçmiş olsun arkadaşım. Direksiyon kitlendi derken biraz açarmışın. Nasıl kitlendi. Citilerde duydumda hidroliklerde pek duymadım. Bunla ilğili böyle bir sıkıntı bizimde başımıza gelebilir. Bizler de kontrol ettirelim olmazsa.


Sent from my iPhone using Tapatalk
büyük geçmiş olsun hocam ilk kez duyuyorum bunu ya
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Direksiyon kitlenmesinden kastım abi şöyle örneklendireyim;
Düşün abi duruyorsun sağ tarafta kaldırım var ve direksiyonu sağa döndürüyorsun tekerlek kaldırıma çarpmış dönmüyor. 2 tarafta kaldırım haraket etmiyor direksiyon 1 milim sağa 1 milim sola gidiyor gibi yaklaşık bi 10 metre böyle gittim frende çok sertleşmişti. 2 kere başıma geldi bu olay. Yorum yapan değerli " gosta42 " 'nin dediği gibi ailemde sürüyor bu arabayı ailecek bir yere giderken bir virajda olsa bu olay yandık abi. O yüzden fiat servisiyle konuşacağım çarşamba günü araba değişim talep etcem. En azından bi Punto ya da üstüne para koyup 500L istiyorum. Kabul ederlerse tabii.
Araç stop etmiş olmasın. Frenle direksiyon farklı arızalar. Motor stop ettiği zaman hem direksiyon hemde fren kütük gibi olur sertleşir ona dikkat et bence sad


Sent from my iPhone using Tapatalk
Yo hayır araç çalışır durumdaydı yani 20 km hızla falan gidiyordum sağım solum boş araziydi. Yüksek devir de daha yumuşar diye gaza da bayağı basmıştım debriyaj ve gaza aynı anda bastım baktım olmuyor frene bastım. Fren normal olduğu kadar yumuşak değildi ama.
Gelişmeleri bekliyoruz


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayfalar: 1 2