Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gaz kesintisi!!!!!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar benim aracımda sabahları sabit hızda ve devirde giderken gaz kesintisi oluyor araç 3- 4 kere tekleme yapıyor. Gaza basınca hemen algılamıyor yaklaşık 1 - 1.5 sn içerisinde gaza tepki veriyor. motor tamamen ısınınca da sıkıntı ortadan kalkıyor. daha yapmıyor. Taki akşam işten eve dönerken tekrar belli bir süre aynı şeyi yapıyor. yakıtı sürekli Opetten alıyorum. aracım 53 000 de 40 binde carbon clear temizliği de yaptırdım. Aracın bütün bakımları Trabzon tunalar servisinde yapılmakta. Servise arıza için götürdüğümde arıza görülmedi deyip aracı geri teslim ediyorlar. Aracımın yakıtı km de 350 kr dan aşa düşmüyor. Böyle bir olayla karşılaşanımız oldu mu ? varsa çözüm arıyorum. 15.11.2013 tarihine tekrar randevu aldım servise bakalım bu sefer bulabilecekmiyiz arızayı.
Arkadasım kışın soguklarda motor sogukken dizel araçlarda ısınmadan hareket edersen gaz yememe olur


Sent from my iPhone using Tapatalk
bundaki durum öyle değil motor yarıya ısınmış vaziyette hatta daha fazla, sabit devirde giderken ara ara gazı anlık kesiyo, araba tekleye tekleye gidiyo 3 - 4 defa üst üste yapıyo sonra düzeliyor.
benim aracımdada var kardeşim ama neden yapıyo felan hiç ustaya veya servise göstermedim
(14-11-2013, Saat:17:06)28el374 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benim aracımdada var kardeşim ama neden yapıyo felan hiç ustaya veya servise göstermedim

Bugün(15.11.2013) aracım Trabzon Tunalar Fiat Servisinde bakalım sorunu bulabilecekler mi. Kaç defa götürdüysem araçta sorun görülemedi diyerek bana teslim ediyorlar. Bu seferde aynısı olursa servisten yapılan işlemin fişini alıp gerekli yerlere başvurup bilirkişi eşliğinde arıza tespiti yaptıracağım. Başka dilden anlamıyorlar!!
Servis hep aynı şeyi diyor. Şikayetimvar.com 'a yaz. Sonra sana dönsünler biraz sert konuş sorun çözülür hatta tunalar otoyu da şikayet et bak aracını kapından alıp yapıp getiriyorlar üstelik mazotu da atıyorlar.
bizim araçlarda yapıyosa başka araçlardada vardır bu olay yardımcı olurlarsa sevinirizz