Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: stepneyi deneyen varmı ve bijon derinilği tutuyormu?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Dostlar Merhaba,
Forumu taradım gözüme ilişmedi.
Şimdi, araç üstündeki jantlarımız fabrika çıkışı 16'' ve 1/2 offsetli çelik, yani porya ve kampana dan uzayan 2 adet pim içine gömülüyor. Doğrumu? Biz ön yüzde porya ve bu 2 adet pimi göremiyoruz.
Fakat sac jantlı kara stepne takılınca porya ve bu pimler görünüyor.Bu da doğrumu?
Geleyim sualime:
Deneyen arkadaşlara!
Stepne 15'' ve sac, Lastik 185 65 R15
saatte 80 km Hız tahditli buda tamam.
Peki ya bijonlar?
Diyelim ki yolda lastik patladı.
Stepneye alacağız.Ancak Bu 16'' lik çelik jantı çıkarıpta aynı yere 15'' lik stepneyi takarken sökülen bijon boyu uyumlu olarak tutuyormu? Deneyimli arkadaşlar ne diyorsunuz?
Teşekkürler.
boy uyumlu oluyor. o uyumsuz olma olayı normal jant bijonundan çelik janta geçerken oluyor. çelik jantınki uyumlu oluyor ben denedim bi sorun yasamadım . ama isletme ile 110 un üzerine çıkmadım daha yüksek hızlar için bisey diyemem .
Kış lastiği takmak için; Orjinal jantları komple lastikleri üzerinde olarak söküp, yerine 185*65*15 inc (yani yine orjinal) jant ve lastik taktırdım.... ve yukarıda bahsettiğiniz bijon boyu ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmadım... Yanlız bu jant üstüne yine orjinal plastik jant kapağı takmışlardı, belki de bu kapaklar, bijon boyunu ayarlamış olabilir ,bunuda belirtmek isterim...
arkadaşlar herhangi bir sorun olmuyor. bende nemodan çıkma jant'a kış lastiği var sıkıntı yok bijon boyları konusunda . ayrıca arabanın stepnesini taktım söktüm ondada her hangi bir sorun olmadı.
Alıntı: atr35 - arkadaşlar herhangi bir sorun olmuyor. bende nemodan çıkma jant'a kış lastiği var sıkıntı yok bijon boyları konusunda . ayrıca arabanın stepnesini taktım söktüm ondada her hangi bir sorun olmadı.
isoskeisos - Kış lastiği takmak için; Orjinal jantları komple lastikleri üzerinde olarak söküp, yerine 185*65*15 inc (yani yine orjinal) jant ve lastik taktırdım.... ve yukarıda bahsettiğiniz bijon boyu ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmadım... Yanlız bu jant üstüne yine orjinal plastik jant kapağı takmışlardı, belki de bu kapaklar, bijon boyunu ayarlamış olabilir ,bunuda belirtmek isterim...
dogan_092 -
boy uyumlu oluyor. o uyumsuz olma olayı normal jant bijonundan çelik janta geçerken oluyor. çelik jantınki uyumlu oluyor ben denedim bi sorun yasamadım . ama isletme ile 110 un üzerine çıkmadım daha yüksek hızlar için bisey diyemem .

Katkılarınıza teşekkürler.
Şöyle dersek; Fabrika 16'' lik çelik jantlardan çıkan bijon boyu uyumlu. Ve hatta bijon geçmeli jant kapağı ile takılırsa da, birlikte sorun çıkarmıyor dersek tam olarak doğru oluyormu?