Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar aracın aküsü artık bitiyor hissediyorum marşa basarken 1,2 sn geç alıyor bazen.Sorum şu akü küçük biliyosunuz daha büyük amperli bir akü alsam olurmu yuvasındaki yer genişliyor malum fiat aküden çaldığından yuva yerinin oraya kaymasın diye kapak koymuş onu söksem sığarmı ?
aynen sokunce rahat bir sekilde sıgar genel olarak 70 72 kullanılıyor ama biraz pahali gelirse 60 lık da olur
valla benimkide geç alıyor hele bikac gun calismayinca aku bitmis gibi marsa basmiyor hir hit hir ... 4-5 sn ye bile cikiyor havalar soguk ondanmi yoksa akudenmi ben tam cozemedim

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soguktan akuyu olcturun yada orjinal akuler kolay bitiyo 45 amperlik ne bekliyorsunuz
akülerimiz ufak ve düşük amperli ömrününde kısa olmssdı normal ama dediğin gibi yaparsan büyük akü tabikide takılabilir. takan arkadaşlarımda rasy gelirse resmini çekim atarım.
Aynen arkadaşlar utanmasalar akülü araba aküsü koyacak bu fiatsmile Hava soğuk iken geç alması normal ama her zaman yaparsa problem vardır geçen 5,6 dk kadar kontak açık kalmıştı bastım marşa geç aldı. 70 lik ideal mi sizce ?
50 amperlik koydukları icin 40 bile ideal ama be işimi garantiye almak işterim yada ses sistemi xenon var ise 70 lık tak kafan rahat olsun
Enerji harcayacak bir şey yok araçta smile sis yanar sadece .
white fiocu o işi bir daha yapma çünkü anlık ısıtma açık bıraktığın zaman sürekli ısıtma yapmaz 1 dk içinde soğur motor tekrar bud doğal olarak marşın geç almasına sebeb olur ısıtma bujilerinide bozabilirsin.
bunu öğrendiğim iyi oldu bende yapıyodum genellikle

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4