Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Marşı bazen almama sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar. 2013 model 3.000 kmdeki emotion fiomuzda arada bir şöyle bir sıkıntı oluyor.Anahtarı mar durumuna getirdikten sonra check lambaları sönüyor tam çalıştıracak oluyorum anahtar dönmüyor. Kontağı kapatıp direk basınca alıyor araç. Bu başıma 15-16kez geldi. Bizim eniştenin araç da linea onda da arada oluyormuş. Nedendir acaba bilgisi olan var mı?
Komtak anahtarının içindeki mekanizmada sorun olabilir. Benimde başıma marş durumuna getirmeden önce gelmişti anahtar dönmüyordu meğer direksiyon kilidiymiş sağ sol yapıp anahtarı öyle döndürmek geekiyormuş. Ama senin dediğin durum farklı bilen biri çıkar mutlaka.
aynı sorun bendede oluyor.anahtarın içindeki mekanizmada sorun vardır diye belli bir süre yedek anahtarını kullandım.ondandada aynı sorun oluyor.bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Turuncu abi çözer bu işi.
Kontağı açık fazla beklediğin için ikinçi kontak yapman gerekir. Kontağı açtınmı kızdırma lambası söndümü marşa basabilirsin


Turuncu 16 dan gönderdi smile
anladığım kadarıyla kontak şifreniz takılıyor.kontak şifrenizi çıkartıp işini bilen bir çilingircide şifreyi götürüp sorununu çözdürebilirsin.
Yok ondan değilmiş bu gün sordum servise anahtar yanlışlıkla biraz fazla dönüyormuş kontağı açarken ondan sonra dönmüyormuş.