Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sis Farlarını Yakmam İçin Ne Yapabilirim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Öncelikler herkese selamlar.Aracım fiorino panorama dynamic.Aracımda sis farı mevcut değildi fakat araçta sis farı tesisatı hazırdı.Bende ön tamponu söküp sis farı deliklerini açarak sis leri taktım.Sis farı butonu ile de küçük bir oynama yaparak çalışır vaziyete getirdim fakat hala çalışmıyor.Orjinal tesisatı çalıştırmam için ne yapmalıyım.Teşekkürler..
Belki biliyorsundur ama atlamış olabilirsin farlardan park yada kısa hüzmeliler yanmadan sisler yanmıyor
Onları denedim arka sisler yanıyor ama önler yanmıyor.Servise sorduğumda body diye bir parça varmış o parçada ön sis farlarının yazılımı olmadığı için yanmaz dediler ama fabrika tüm tesisatı hazırlamış bi yazılım mı yok bana biraz mantıksız geldi.
Yapacağın iş bir elektrikciye gitmen . Arka sislerden referans alarak araya röle koyacak sislere enerji verecek bu kadar. yazılımla alakası yok. 20-30 liraya bu işi halledersin. Bu arada bağlantıları iyi yaptır gevşek falan bağlatma. Yoksa allah korusun araçta yangın çıkabilir bilgin olsun.
En son çözüm o kaldı benim isteğim orjinal tesisatı ile çalıştırmaktı ama sıkıntılı biraz sağolun.
Bendede active var babam kendisi delip kendisi takti tesisatida yetkili serviste yaptrdi hic bi sknti yok sadece elektrigi varlardan almslar parklarla ssler yanmiyor
(21-05-2014, Saat:08:46)huso17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Onları denedim arka sisler yanıyor ama önler yanmıyor.Servise sorduğumda body diye bir parça varmış o parçada ön sis farlarının yazılımı olmadığı için yanmaz dediler ama fabrika tüm tesisatı hazırlamış bi yazılım mı yok bana biraz mantıksız geldi.

Arkadaşım sistemi ben senin için açarım. Bursa'ya gelirsen yardımcı olurum.


Turuncu 16 dan gönderdi smile
Gotur mustafa abime ek biseyler daha yaptirirsn
Nasıl bir ek [WINKING FACE]


Turuncu 16 dan gönderdi smile
Mustafa abi ilgilendiğin için öncelikle teşekkür ederim.Bu sistemi Çanakkale'de açma imkanım varmı?Bir de sistem yazılım atarak mı açılacak bu konu hakkında da bilgi verebilirmisin.
Sayfalar: 1 2