Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Türk ekip efsane araba Shelby'i kopyaladı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İzmirli otomobil ustaları, 5,5 milyon dolar gibi rekor fiyata alıcı bulan ABD'nin efsanevi otomobili Shelby Cobra'yı 23 günde tasarlamayı başardı.

[Resim: 2463ucy.jpg]

IVI Yatçılık tarafından polyester kalıpkullanılarak üretilen arabayı, Ali Ekber Doğan ve M. Ali Yemişçi yönetimindeki Akdemir A2 Otocity ekibi kullanılır hale getirdi. ABD'nin efsanevi otomobil tasarımcısı Carroll Shelby tarafından tasarlanan ve üretilen 1966 modelotomobilin replikalarının bile 100 binlerce dolara el değiştirdiğini belirten Akdemir A2 Otocity İletişim Yöneticisi Ahmet Gülçağ, yarış dünyasında da bir kilometre taşı sayıldığını hatırlattı. Kaporta, boya ve döşeme işlemlerinden sonra aracın sergilenmek üzere İstanbul Avrasya Boat Fuarı'na gönderildiğini kaydeden Gülçağ, ortalama 75 bin ile 150 bin dolar arasında alıcı bulduğunu aktardı.

IVI Yatçılık'ın özel tasarlattığı aracı satmayı düşünmediğini belirten Gülçağ, 420 beygir gücünde bir motor kullanılan otomobili, meraklılarının 11-20 Şubat 2011 arasında İstanbul'daki fuarda görebileceğini söyledi.

(ALINTIDIR)

NemO_R

Ben biliyorum bunu alışveriş sitesinde spariş alıyorlardı.