Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Citroen Nemo Cruise Control
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar. Uzun uğraşlar sonucunda Fiorino kol ve cruise aktif etmemize rağmen malesef benim aracımda cruise controlü çalıştıramadık. Ama ne yaptık pes etmedik aracımıza Can-Bus cruise control kiti getirtip taktık sonuç mükemmel buyrun resimleri.



[Resim: 20150205_171744.jpg]

[Resim: 20150205_171753.jpg]

[Resim: 20150205_192733.jpg]

[Resim: 20150205_192741.jpg]
hayırlı olsun. toplam maliyet kaç oldu. nerede yaptırdınız.
selam hayırlı nuğurlu olsun parçaları nerden temin ettin kaça mal oldu bilgi alabilirsek çok makbule geçer
Parçaları İngltere ve Almanya olmak üzere 2 ülkeden temin ettim. Ortalama tutar vermek gerekirse 1.000 Tl civarında bir maliyet söz konusu. Cihaz canbus üzerinden çalışıyor bunun sayesinde hız devir fren gibi bilgileri kendisi obd den aldığı için çok Stabil. Herhangi bir kablolarda kesme biçme söz konusu değil. Araca özel gaz soketi için kablo satın alınıyor bu sayede hiçbir kablolamaya gerek kalmıyor. Cihaz hem hız sabitleyici hemde hız sınırlayıcı özelliğine sahip. 2 adet hafızası bulunmakta bu sayede hem sabitleyiciye hemde sınırlayıcıya 2 adet hız atayabiliyorsunuz.
Hocam montajı felan kendinizmi yaptınız veya nerde yaptırdınız parçaları internet üzerindenmi temin ettiniz link vermeniz ve kol montajını nasıl yaptınız bir resim atabilirmisiniz ( kolun dip kısmını gösteren)
Satın aldığım yerde malesef online satış yok. Bir dostum sayesinde satın aldım cihaz ap900c diye geçiyor. Çeşitli markalar adında satılıyor orjinali lite-on firmasının ürünü. Montajı çok basit herkes yapabilir. Kol montajının malesef resimleri yok ama mevcut kapak söküldü 10mm delindi (orjinal kolun olması gerektiği yerde) sinyal kolundaki cruise olası gereken yerdeki boş kapak çıkartıldı bu şekilde monte edildi pin çıkışlarının akşam resmini atabilirim isterseniz soket bağlantı resimleri mevcut.
Resim atarsanız çok iyi olur
Hocam sakıncası yoksa özelden telefon numaranızı verirmisiniz ben bu işe el atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Numara verilmeyeceğini bilmiyordum üstad kusura bakma.....
Hocam sakıncası yoksa özelden telefon numaranızı verirmisiniz ben bu işe el atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sayfalar: 1 2