Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: fiorino 1.4 çekiş sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhabalar aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce 2011 model fiorino benzinli (lpg) araç aldım, yakıt olarak tatmin edici fakat çekiş konusunda biraz sıkıntılarım var. Sıradan bir doğan bile beni geçebiliyor. Düz yolda 130'dan sonrasını göremedim ayrıca lgp de böyledir diye düşünüp lpg yi kapatıp benzinle de gittiğimde sonuç aynı. Bu arada araçda katalizör iptali yapılmış nedeni bu olabilir mi ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
130u rampada bile rahatlıkla görmesi lazım bir sıkıntı var hocam kesin yakıt kesici filan varmı araçta ?
Syn. "Ranez" öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Konuya gelecek olursak bu hafta sonu aracımın depriyaj setini ve bujilerini değiştirdim lakin sorun devam ediyor. Yakıt kesici bildiğim kadarı ile yok ayrıca araçta tekleme oluyor. bu hafta sonu sübap ayarları yapılacak önerileri olan var mı ?
Debrej setini neden değiştin sıkıntımı vardı
depriyaj sertti ve kavraması iyi değildi. Ayrıca çekişi de etkiler diye düşündüm fakat hiç etkisi olmadı.

Ferhat Bey bu arada bende Kahramanmaraşlıyım
(19-02-2015, Saat:11:45)marikcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]depriyaj sertti ve kavraması iyi değildi. Ayrıca çekişi de etkiler diye düşündüm fakat hiç etkisi olmadı.

Ferhat Bey bu arada bende Kahramanmaraşlıyım

yav hacı her ustanın demesiyle para harcama araca sanayi adamı deneme yanılma yöntemiyle çözer senin araçta yüksek devirde titreme varmı motoru dinle zaten kendini belli eder hava filtresi kirlenirse yapar benzin filtresinden yapar debrej baskı balata zaten kendini belli eder çek bir pati tamamdır servise de gider sorarrız hepsi tanıdık zaten benim tlf yaz konuşuruz ben arka amartisörüde değiştim bak hoşuna giderse sanada yaparız
araçta yüksek devirde titreme yok, bu hafta sonu filterelere baktırayım olmazsa sizi telefondan rahatsız edeyim Ferhay bey.
(19-02-2015, Saat:13:27)marikcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]araçta yüksek devirde titreme yok, bu hafta sonu filterelere baktırayım olmazsa sizi telefondan rahatsız edeyim Ferhay bey.

önemli değil fakat sıkıntıyı bulmadan para harcama sürekli
Carbon clear ve yag degisimi yap eger sorunu çözemwzsen enjektör tıkalı gibi geldi bana uzun yolda yakit filan aldiysaniz euro dizel niyetine kirli mazot koymus olabilirler.
(20-02-2015, Saat:04:32)RaneZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Carbon clear ve yag degisimi yap eger sorunu çözemwzsen enjektör tıkalı gibi geldi bana uzun yolda yakit filan aldiysaniz euro dizel niyetine kirli mazot koymus olabilirler.

hahahaha kanka araba benzinli yav tüplü hatta dizeli koysan çalışmaz bile
Sayfalar: 1 2