Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bir kazanın düşündürdükleri..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 10255800_10152058831085785_1158920368680493030_n.jpg]

Arkadaşlar; Hız tutkunu olan ,aracına veya kendi sürücü deneyimine güvenen özellikle genç arkadaşlara ithaf olunur.... Yine de AMAN DİKKAT diyorum sağlıcakla kalınız..


Fotoğraftaki kimliği belirlenemeyen araç VOLKSWAGEN GOLF 6 full güvenlik donanımına sahip. EURO NCAP tan 5 yıldız almış bir araç. Özellikle bu kaza fotoğrafını paylaşıyorum ki bazı arkadaşlara ibret olsun. işin ciddiyetini hala anlamayan arkadaşlarıma gelsin. "Benim arabam alman tankı abi birşey olmaz" diyenler altındaki araba ne marka olursa olsun asla arabaya güvenmesin, yapılan ağır kazaların büyük bölümü yüksek model araçlarla yapılıyor, aracın verdiği güven hissi sürücüyü hız yapmaya sevk ediyor.
Bir hatırlatma; EURO NCAP araç çarpışma testleri sabit 64km/h hızla yapılıyor veya kafa kafaya araçlarla 32+32 km/h testler yapılıyor, bu testler şehir içinde 2. Veya 3. Vites hızlarıdır bunlara aldanmayın. Hiçbir otomobil firması 90-100 km süratle giden bir araca garanti vermiyor.
Neredeyse hepimizin ailesinde veya arkadaş çevresinde en az bir trafik kurbanı var, o yüzden o "beş yıldız"ları bir de bu gerçeklerle değerlendirin. kazadan hemen önce ortalama 90 km hızla giden araç tamamen bölünüp paramparça olmuş . Yerdeki kanlara bakarak az çok tahmin edebilirsiniz içindekilere ne olduğunu.
Daha önce çok kez duyduğumuz bir uyarıyı tekrar yapıyorum; Lütfen aracınıza güvenmeyin, şöforlüğünüze güvenmeyin. Hız yapmayın, emniyet kemerinizi takın ve arkada oturanlar dahil her yolcuya emniyet kemerini taktırın.Seyir halindeyken dikkatinizi yola ve aynalara verin, cep telefonu teyp vb. İle uğraşmayın, belkide uğraştığınız son şey olabilir ve DİKKATLİ OLUN!!!

ALINTIDIR. Kaynak : Doktorlar sitesi net.
bilgi için teşekkürler abi çok yararlı bir kaynak olmuş bence.