Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: acil lastik alacam
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
citroen nemo için
185/65/15 88 T
'' U
'' V
Hangi lastiği almalıyım pek yük taşımıyorum aile için kullanıyorum Nemo yu
T U V serisinden hangisi daha az ses veriyor içeriye ve zıplatmıyorsa onu alacam
185/65r15 olarak benim sana tavsiye edecegim lassa grenwys serisi michelin ayarinda bir lastik memnun kalacagindan eminim. Benim arabadada var ayni lastik gayet güzel kullanisli.
ses olayina diyecegim şu zaten yeni yasaya göre fren mesefesi ses seviyesi ustundeki etiketlerde yazili ama su var hemen hemen hepsi ayni seviyede . Ziplama sorununa gelirsek bunun lastikle alakasi % 10 gibi bişey bu araclardaki kronik sikinti zaten ziplama onuda zaten amortisor yumusatmayla çözüyor bir cok yer lassa grenways serisini al memnun kalacaksin. Prelli continental petlas tarzi lastikten uzak dur onlar daha sert lastikler seni rahatsiz eder soracagin başka bişey olursa memnuniyetle cevaplarım kazasiz belasiz sürüşler.
ben starmax novaro kullanıyorum gayet memnunum.ve çok yumuşak bir lastik.
Aydınlattığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
lassa grenways LASTİK ALDIM 125TL
ben 1 hafta önce petlas pt 741 aldım. gayet memnunum. sessiz bir lastik. kasislerde bristone gibi küt diye oturmuyor.
yokohama derim güzel lastik
Hankook 185/65R15 88T W452 yeni aldım tanesi 140 tl kargo bedava bütün şartları karşılıyo 10 numara lastik pamuk gibi ses tabiki var kış lastiği ses yapar özellikle kuru zeminler de ama bu lastiğin test videolarını izle sonra karar ver iyi günler..
Pirelli cinturato p1 verde fiolar için gayet güzel sessiz bir lastik. Lastik etiketini incelersen ıslak zeminde durma ve yakıt tasarrufu konusunda iyi wink