Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hız sabitleyici(criuse control)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
peugeot bipperlere takılıyormuş eğer bu araçlar aynı banttan çıkıyorsa yazılım sorunu olmazsa
problem olacağını düşünmüyorum ama araçların garanti dışına çıkma durumu var karışık
mevzu yani riske değmez.
(13-06-2011, Saat:15:45)omur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba
bende araştırdım ve ingilterede satılan qubo larda bu özelliği buldum.
110 strerline satın alabileceğiniz bir özellik olarak sunulmuş.
http://www.fiat.co.uk/showroom/comparato...bo/compare

Fiorinolarda böyle bir opsiyon görmedim yaptıran çok olacağı için koyarlardı bu opsiyonu. İngilterede varsa burda neden yok. Türkiyedeki araçlar farklımı? Bizim araçların altyapısı uygun değil mi?. Servise soralım buraya yazalım bipper servislerinden de bilgi alalım paylaşalım tşkler
http://www.fiat.com.tr/Documents/Kullani...Kitabı.pdf

linkteki türkçe kullanma kılavuzunu okursanız hız sabitleme ve koltuk ısıtma gibi özelliklerin bazı pazarlarda olduğunu yazıyor.

saygılarımla,
fiorino bu özelliğin kolayca takıla bilmesi lazım cunki diger fiat aracları ile yani line-punto-doblo gibi araclar ile hem yazılımsal hemde gisterge paneli sinyal kolu silecek kolu gibi aksamları uyumlu birtek hiz sabitleme kolu yok ama yeri bile hazırda var direksiyon kutusunun içinde boşta bi soket olduğunu gördüm kazalı bir aracta bu diger aracların kolunu alıp taka bilirsek olcak sanırım ama yazılım konusunda kolu takinca calışırmı yoksa yazılımını güncellemek gerekirmi bilmiyorum benim aracım emetion 2010 ağustos ayında çıkmıştı menüsünde servis yok fakat 2011 4 ayında aldığımız en boş olan modelinde var servis bunu bile güncellemiyor yada ugrasmak işlerine gelmiyor.

arkadaşlar bende yeni üye oldum 2. el combi emotion sahibiuim ve benim pnaelimdede cc simgesi mevcut ama mar yada marş batığım o ışık hiç bir şekilde aktif olmuyor.

bursada küçük sanayide baktırdım ve bazı modellerde.

yani şöyle açıklayayım aynı banttan arka arkaya çıkan araçlarda bile bazılarında mevcut bazılarında bu soket mevcut değil. o yüzden cc takılabilmesi için (doblolardaki kol uyumlu) aracınızı kontrol ettirin . o kol temin edilirse ve aracınızda uyumlu ise takılabiliyor. 1 hafta önce aldığım için daha taktırmak hoşuma gitmedi. çünkü cc yi kullanabileceim uzun yol kullanılmıcak araçta smile
forumdan anlaşılacağı üzere, cruize control meselesini hala çözen olmamış.
ben de isterse 300 euro olsun kesin hız sbitlemeyi isteyenlerdenin
babama da linea emotion plus paketlisini aldım ki CC olsun diye
puntonun bahsedilen asist paketini alıp deneyen de olmadı herhalde.

çözen bilen varsa yardımını bekliyorum dört gözle...
(28-01-2012, Saat:02:21)palio12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]forumdan anlaşılacağı üzere, cruize control meselesini hala çözen olmamış.
ben de isterse 300 euro olsun kesin hız sbitlemeyi isteyenlerdenin
babama da linea emotion plus paketlisini aldım ki CC olsun diye
puntonun bahsedilen asist paketini alıp deneyen de olmadı herhalde.

çözen bilen varsa yardımını bekliyorum dört gözle...

Ben de bizim araçalrımızda CC olmasını çok arzulayan biriyim. Ayrıca aracımda ESP nin de olmasını çok isterdim. ama kısmet değilmiş..
Yaptığım araştırmalarda bizim araca sonradan CC takılması(montajı) olmuyormuş. Ancak bizim Qubo versiyonlarında bu mevcut.. Fakat her nasıl sa Fiat üreticileri Türkiye versiyonunda bunu koymamışlar..

Umarım 2012 veya sonrasında fiorinoda yapılacak İlk makyajda ESP standart CC ise opsiyonel olarak sunulur. Eğer bunu yapmazlar ise bence satış pazarını başka markalara kaptırırlar...
Fiat Fiorino’ya ESP ve Hillholder Takviyesi
Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve segmentinde yeni bir sayfa açarak 2009 yılının en çok satan hafif ticari aracı unvanını elde eden Fiat Fiorino’ya Aralık ayı itibariyle yeni güvenlik donanımları eklendi.

Yılın 11. ayı sonu itibariyle 25 bin adete yaklaşan satış başarısı gösteren Fiat Fiorino’nun otomatik şanzımanla kombine edilmiş dizel motorlu versiyonlarında artık ESP ve Hillholder sistemi standart olarak sunulmaya başlandı. Bununla birlikte Fiat Fiorino’nun hem Cargo hem Combi karoserli ve aynı zamanda manuel şanzımanlı ve 1.3 litre Multijet motorlu versiyonlarında ESP isteğe bağlı donanım kapsamında satın alınabilecek. ESP ve Hillholder sisteminin standart olarak sunulduğu otomatik şanzımanlı Fiat Fiorino model ailesi Aralık ayı boyunca 25 bin 374 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.
Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasının üretim bantlarından inen Minicargo projesinin Fiat markalı yüzünü temsil eden Fiat Fiorino, Aralık ayı itibariyle yeni güvenlik donanımlarına kavuştu. Ocak ayından bu yana ulaştığı 25 bin adete yaklaşan satışıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen hafif ticari aracı unvanını korumaya devam eden Fiat Fiorino’nun otomatik şanzımanla kombine edilmiş dizel motorlu versiyonlarında ESP ve ASR ile birlikte Hillholder sistemi artık standart olarak sunuluyor. ESP ve Hillholder sisteminin sunulduğu otomatik şanzımanlı Fiat Fiorino model ailesi Aralık ayı boyunca 25 bin 374 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.
Bununla sınırlı kalmayan Fiat Ticari Araçlar, Fiat Fiorino’nun manuel şanzımanlı ve 1.3 litre Multijet motorlu tüm karoser versiyonlarında ise ESP’yi 613 TL’den başlayan fiyatla isteğe bağlı donanım kapsamında sunuyor.
Avrupa’da “2009 Yılının Ticari Aracı” seçilerek başarısını ve yenilikçi yapısını ödülle süsleyerek 1.4 litre 73 HP’lik benzinli 1.3 litre 75 HP dizel motor seçenekleriyle donatılan Fiat Fiorino; Actual, Active, Dynamic ve Emotion gibi farklı ve aynı zamanda binek otomobil konforu sunan zengin donanım paketleriyle tercih edilebiliyor.
Haber Tarihi: 11.12.2009Makalenin Link'i
fiomdan önce 93 opel vectra gt vardı onda bile vardı ama şimdiki 2012 fiomda malesef
İsmail abim bu ESP olayı çok tuhaf siz aracınızda olmadığını söylüyorsuuz, halbuki benim araçla sizin araç bire bir aynı (renk)hariç bende ESP var, hatta emin olmak için bacanagın fiorinosunu kulladım araca virajda zor hakım oldum, aynı virajı benim araçla dözüm kapalı dönüyorum çok farklı bir özellik..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31