Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hız sabitleyici(criuse control)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
http://www.ebay.it/itm/FIAT-FIORINO-QUBO...3a709f0e38


parça bu


italyadan gelen arkadaşım aldık ve taktık . ecuya kablo felan çekildi yapıldı ancak bir türlü düzen tutturamadık. hafta sonu detaylı olarak halletmeye çalışıcam. yemin ederim 1 haftadır deli etti bu alet beni.
sorun ne tam olarak ne gerekiyor fiat ne diyor sana Türkiyedeki araçlarda bunun olmamasının sebebi ne satsınlar taksınlar alalalım hayret verici.
cc kolunu devreye soktugunuzda hız sabit mi kalıyor yoksa tam gaz gazmı veriyor tam olarak anlatabilirmisin sorunu veya tel nonu ver arayayım görüşürüz.
hocam tel nomu versemde görüşücek zamanım bu aralar yok günün 14 saati işyerindeyim geri kalandada uyuyor oluyorum.

fiat bana kesinlikle sonradan takılacak cc yi önermediklerini o yüzden firma politikası gereği ne montaj proseslerini nede kol teminini yapabiliriz dedi. (sert bir şekilde)

ayrıca sorun ise tam olarak şu
otobana çıktım hızı 90 a sabitledim. ekran cc devrede uyarısı ve poanelde cc devresi aktif oldu.

1-2 dk böyle seyrettim.

sonra ise frene bastığımda ilk olarak tam gaz yüklendi araç 5000 devire dayandı 6-7 sn sonra ise eski devir bandına geri döndü ve öylece devam etti.

şimdi işe kuşkulandığımız nokta acaba fren ve debriyaj ile bağlantısını mı sağlayamadık dicem ama hatları kendim çektim . yarın detaylıca inicem konunun derinliğine . şuanda feci şekilde uykum var . kolay gelsin herkese.
Anladıgım kadarıyla firene basmadıgınız süre hız sabitleme çalışmış oluyor.tek sorun frene bastıgınızda cc sisteminin devre dışı kalmamış olması.onunda elektrigini kesecek röle gibi birşey takılsa nasıl olur derim.neyse sana kolay gelsin bu işi başaracagından eminim kolay gelsin sana...fiat merkeze 9 ay sonra tekrar mesaj attım cc kolunu daha nezaman takacaklarını yoksa arge mühendislerini iştenmi kovduklarını sordum.aracıda hiçbirşey istemeden fiata hibe edecegimide söyledim ama fiat 5 krş luk degerini 3 krş düşürdü.geri dönüş yürekleri yetmedigi için daha yapmadılar.dedigim gibi umarım başarılı olursun fiat a da kapak olur.
(26-05-2012, Saat:12:43)agrilon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anladıgım kadarıyla firene basmadıgınız süre hız sabitleme çalışmış oluyor.tek sorun frene bastıgınızda cc sisteminin devre dışı kalmamış olması.onunda elektrigini kesecek röle gibi birşey takılsa nasıl olur derim.neyse sana kolay gelsin bu işi başaracagından eminim kolay gelsin sana...fiat merkeze 9 ay sonra tekrar mesaj attım cc kolunu daha nezaman takacaklarını yoksa arge mühendislerini iştenmi kovduklarını sordum.aracıda hiçbirşey istemeden fiata hibe edecegimide söyledim ama fiat 5 krş luk degerini 3 krş düşürdü.geri dönüş yürekleri yetmedigi için daha yapmadılar.dedigim gibi umarım başarılı olursun fiat a da kapak olur.

Sevgili kardeşim; Fiat Yetkilileri için söylediklerinin tamamına sonuna kadar katılıyorum.
Acaba neden sonradan böyle bir donanımın eklenmesine karşı geliyorlar anlaşılır gibi değil...
Avrupa için ürettiklerine opsiyonel de olsa takılabiliniyorsa, yurtiçine verilenlere neden takılamıyor.Sebebi nedir ? politik mi ? yoksa 2013 yılında araçın model makyajlamasıyla bunu kendileri yaparak satış politikaları için bir stratejisi olarak mı saklıyorlar ?
Madem ki firma olarak bunu yapmıyorsunuz, bırakında elinden gelen değerli genç arkadaşlarımız bunu yapsınlar..
Umarım Ozan kardeşim bunu başaracaktır, zaten sonuna kadar geldi..
FİATIN TÜRKİYEYE KARŞI OLAN TUTUMUNU KINIYORUM.CC Lİ KOLTUK ISITMALI VE DAHA BİLMEDİGİMİZ ÖZELLİGİ OLAN ARAÇLARI BİZLERE NİYE VERMİYOR.SONUNA KADAR GENÇ ARKADAŞIN DESTEKCİSİYİM.FİAT BİZİM PARAMIZLA ADAM OLUYOR...huh
sonuna kadar desteklıyorum ozan kardesım basarıların devam etmesı arzusuyla takıpcısıyım.
(23-05-2012, Saat:14:51)sahlat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ankara kavaklıdere servisinde başka araçlara taktıklarını söylediler arabanızı getirin bir bakalım dedi elektrik bölümünden arkadaşlar. galiba doblo kolu uyum sağlıyormuş ankarada uğraşan arkadaşlar varsa bizi de bilgilendirirlerse sevinirim.

bunu taktıran var mı ne gibi sorunlar çıkıyor. benim araç 2012 trekking modeli

Arkadaş avrupadaki treking işte böyle birşey.bu araç treking ise bizim treking ler çakma olmuş oluyor.fiata arayın hakkınızı isteyin.
http://www.youtube.com/watch?v=TqkdLV4Er...re=related
http://www.youtube.com/watch?v=E438f3Xgs...ure=relmfu
trekking aynı trekking 95 versiyonunu göstermiş burada farkı sadece hız sabitleme kolunun olması dikkatimi çekti. Demekki direksiyonun altında kablo olması kuvvetle muhtemel.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31