Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Konya Ereğli Eğitimciler Yetkili Servisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
10.000 bakımı ve amortisör takozu aynı zamana denk geldi.Çok titiz bir işçilikle takozlarım değişti.Yağ,yağ filtresi hava filtresi değişti.Yaklaşık 2 saat sonra aracım hazırdı.Kendimi ve sitemizi tanıttım.Güleryüzlü ve sıcak ilgili Ereğli Eğitimciler servisinden memnun ayrıldım. Thumbup1İşte resimler
[Resim: 2ibj5hk.jpg]

[Resim: 2vwaipy.jpg]

[Resim: 2j11p46.jpg]

TÜM RESİMLER

http://www.slide.com/r/cJavo_ZNuz9QPqVUq...bedded_url
hocam hayırlı olsun.. adı geçen servisin işlerini temiz ve titiz yaptıkları belli. takozlar garantiden değiştiler değil mi?
(05-03-2011, Saat:19:00)isoskeisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam hayırlı olsun.. adı geçen servisin işlerini temiz ve titiz yaptıkları belli. takozlar garantiden değiştiler değil mi?

Evet garanti kapsamında değişti,Servis kalitesi ve fiyatları düşünüldüğünde iyiki fiat marka tercih etmişim dedim bir kez daha her araca artık bakıyorlarmış kapıda ford fiesta vw passat renault megane bile vardı onlarda servis işleri kaporta işleri için fiatın servislerini tercih etmişler Neden dedim artık serbest bakabiliyorlarmış tercih nedeni ucuzluk ve güven wink Teşekkür ederim.
Güzel haber...Serbest piyasanın iyi tarafı işte bu.Artık kimse markasının aracını kendisine mecbur edemeyecek demekki... İyi işçilik,iyi fiat,iyi kalite kontrol... bravo Fiat'a ki diğer markaların araçlarını da kendine çekmeyi başarmış.. Bu kendisine olan özgüvenin göstergesi...
Bende 10000 ve 20000 bakımını eğitimciler fiat servisine yaptırdım.Ayrı ayrı ilgilendiler.Teşekkür ediyorum
Dikkatimi ceken husus servis sakin görünüyor bizim buralarda bakım için 1 hafta öncesinden gün alırsan ancak sıra geliyor smile
ben aracımı 2. el aldım 2010 ve 16bin km de,2 sorum olacak;bende bu amortisör takozlarını değiştirebilirmiyim serviste?sanırım bendede sorun var,ve Almanyadan katılan bir arkadasımız(trucker)fioların 30 binde bir bakıma girdigini söylemiş,bi arkadaş 20000 demiş ,kaç binde bakıma götürmemiz gerekiyor araçlarımızı?
(21-05-2011, Saat:01:10)whiterose Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben aracımı 2. el aldım 2010 ve 16bin km de,2 sorum olacak;bende bu amortisör takozlarını değiştirebilirmiyim serviste?sanırım bendede sorun var,ve Almanyadan katılan bir arkadasımız(trucker)fioların 30 binde bir bakıma girdigini söylemiş,bi arkadaş 20000 demiş ,kaç binde bakıma *ürmemiz gerekiyor araçlarımızı?

Aracın 2010 model ve garantisi devam etmekte oldugu için garantiden takozlarını degişebilirsin Bakımlara ise peroyodik bakım listesinde fiorino lar için her 10 bin de bir bakıma girmesi gerektigini söylüyor...16 bin de ise aracın 20 bin km de bakıma girmen gerekli işin özü
Teşekkür ederim,bu aracı almadan önce 0 bipper almayı duşunuyordum donra karar değiştirip fio emo aldım,pejoda 20.000 de bir bakım oldugunu söylemişlerdi,demekki motor farkı vs bakım zamanları değişiyor.
Sizin aracını 2011 modelmidir sayın admin takoz sorunu 2011 modellerde görülüyormu
Sayfalar: 1 2