Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Klima fanını nasıl sökebilirim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
75 beygir Fiorinom var ve klima fanım çalışmıyor. Sigortasını kontrol ettim sağlam olduğunu gördüm.  Klimanın kendisi çalışıyor ve uzun yolda hız yapınca önden vuran rüzgarın etkisiyle içeri hafiften soğuk hava geliyor.
(14-08-2016, Saat:01:45)nilsan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]75 beygir Fiorinom var ve klima fanım çalışmıyor. Sigortasını kontrol ettim sağlam olduğunu gördüm.  Klimanın kendisi çalışıyor ve uzun yolda hız yapınca önden vuran rüzgarın etkisiyle içeri hafiften soğuk hava geliyor.

torpido bölümünün orada 6 adet altıgen vida var söktükten sonra orada klima fan motorunu göreceksin üstünde dikdörtgen bir kapak var onu da sök polen filtresinide değiştir. polen filtresini yerinden çıkardığında klima fan motorunu kontrol et sıkışmış olabilir yada elektrik bağlantılarını kontrol et.
Fanı söktüm, çok sıkıntılı yere sokmuş adamlar. Fan motoru sağlam, kömürleri nemlenmiş. Kömür taktım ama onları da orjinal kablolarından kesip klemensle tutturmam gerekti , sanki ömürlük yapmışlar gibi hiç parça değişimini düşünmemişler. Yardımlarınız için teşekkürler , artık fanım güzel çalışıyor.
Nasil soktun biraz tarif edermisin