Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: İç Temizlik İçin Malzeme Önerileri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar,

Fiorinomun iç temizliği için geçenlerde Koçtaş'tan indirimli markasız bir araç temizleme bezi aldım. Ancak ne yazık ki aracın gösterge bölümlerinden tutun da torpido kapağına kadar her yerde toz ve tüy bırakıyor.

Araç içi temizliği konusunda hem sprey hem de markalı kaliteli temizlik ve toz alma bezleri konusunda tecrübeli arkadaşlardan öneriler rica ediyorum.

Benim gibi temizlik konusunda aşırı titiz sürücüler için iyi olacağını düşündüm smile Umarım çok abartmamışımdır.

Fiorino'lu, kazasız sürüşler...
sonax auto wax modacar mış hocam
alış veriş sitelerinde komple bakım setleri var sonax auto wax gibi modacar gibi markalar tercihimdir benim bunların ürünlerini kullanıyorum ben gayet memnunum dış bakım iç bakım dahil pasta cila lastikler torpido kullandıgım marka sonaxtır denemenizi tavsiye ederim ucuz ürünlere kacıp kar edelim derken zarar etmeyiniz
ucuz her zaman pahalıdır....
torpido ve plastik aksam temizliğinde sonax torpido spreyi (yeni araç) kullanıyorum. Silikon içermediğinden kalıntı bırakmıyor ve microfiber bezle uygulandığında aracın içi ilk günki görünümünü kazanıyor,
dış temizlikte yine bi sonax ürünü olan cilalı oto şampuanı kullanıyorum. bu üründe sanki her yıkamada cila atmışcasına aracı parlatıyor. son olarakta alaşım jantlara sonax'ın jant parlatıcısını kullanıyorum .jantları hiç sürtmeden tüm kiri yok ediyor ve jantlarıma güzel bi parlaklık kazandıyor. aracımın temizliğinde benim kullandığım ürünler bunlar tavsiye olunur iyi forumlar.