Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sıfır araçta gelen stepne !!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar geçtiğimiz Eylül sonunda 2011 model Fiorino Emotion aldım. Arabamın tekerlekleri fabrika çıkışı 16 inch alaşım jantlar ve Bridgestone lastikler olarak teslim aldım. Aylardır ihtiyaç duymadığım için hiç ağilip stepneye bakmak aklıma gelmemişti. Geçen gün kış lastiklerini sökerken eğilip baktım ve bir de ne göreyim huh Stepne 15 inch sac jantlardan ve üstündeki lastik de Pirelli marka. Hadi lastiğin markası önemli değil ama 16'lık jantları olan Fiorino'nun stepnesi neden 15'lik oluyor ki anlam veremedim. Sizce satın aldığım bayiinin bu işte bir hilesi var mıdır? Sizin araçlarınızda durum nedir acaba beni bilgilendirir misiniz? Eğer sizlerde aynı durum yoksa ben bayiyi şikayet edip stepnenin değiştirilmesini isteyeceğim ve hakkım oduğunu düşündüğüm 16 lık stepneyi isteyeceğim.
Hemen kontrol edip bilgi vericem
yok benımkıde 15 ınc ve 185 capında demekkı fabrıka cıkısı boyle aracların ben maıl attım fıat merkeze satandart dedıler fazla km yapamazsınız en fazla 200 km gıbı durumlar ıcın yedek tekerlek boyle acıklama yaptılar..
fioların stepnesi 15 ınc ve 185 capında
benimde lastikler Bridgeston 195.16 fakat stepneye 185.15 Pirelli koymuş fiat,
alaşım yerine sac jant olabilir stepnede,ama 4 lastik 16 stepne 15 ilk defa gördüm ve yadırgadım
doğal olarak bayide bir film mi çevrildi acaba diyor insan ama fabrikadan böyle çıkıyormuş,satın aldığım yerde 2 adet fiorino ya eğilip baktım onlarda aynı idi..
Hepimizin öyle takma kafana
stepne bütün fiolarda öyle takmamak lazım smile üstündede max 80 hızla gidin diyor zaten takınca fiorino combimixlerde olan lastikleri emotionlarda stepne yerine koymus pırelli 185 60 15
slm arkadaşlar 2009 model emo var bende stepnede orjınal çelık jant ılk çıkanlar böyle fıat sonrakılerde tasarruf moduna geçmiş ...
benim aracımdada bekir arkadaşımızın dediği gibi orjinali var..
Benim aracımda 2009 fiorino emotion ve yedek cantım orijinal alaşımlı cant aracın üzerindeki cantlarla aynı
Sayfalar: 1 2