Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: park sensör sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
2-3 gündür fark ettigim bir olay yolda giderken ısıklarda durdugumda arkadan bi arac bana yaklastıgında park sensörü direk ötüyor ama normalde geri vites takılı olursa ötmesi lazım bu olay başıma gelince şaşırdım ama sürekli olmuyor ara sıra yasıyorum bu olayı neden olabilir veya başına böyle bi durum gelen varmı ?
(15-05-2011, Saat:22:22)61AY161 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2-3 gündür fark ettigim bir olay yolda giderken ısıklarda durdugumda arkadan bi arac bana yaklastıgında park sensörü direk ötüyor ama normalde geri vites takılı olursa ötmesi lazım bu olay başıma gelince şaşırdım ama sürekli olmuyor ara sıra yasıyorum bu olayı neden olabilir veya başına böyle bi durum gelen varmı ?

Kardeşim; Senin sensörlerin algılama devrelerinde çeşitli nedenlerden (Yağmur, nem gibi ) karışıklık olabilir. Bu yüzdende direk algılamaya geçtiğini sanıyorum.. Çünkü normalde dediğin gibi geri viteste iken devreye girmektedir. Yine de oto elektroniğinle ilgili arkadaşlarımız daha net bir açıklama yapabilirler..
dostum vites topuzuyla oynamış olabilirmisin acaba
Bugun bakımı vardı Servise bıraktım sorunuda söyledim orginal sensörümü dediler evet dedim bakalım aksam almaya gittigimde ne diyecekler bende bekliyorum