Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: ruhsat a rehin konulmasi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
selam arkadaslar, gecen hafta fiat finansdan kredi kullanarak arac aldim fakat bugun farkettimki ruhsatin arkasinda arac uzerinde hak ve menfaati bulunanlar kisminda aracin rehinli olduguna dair hic bir ibare yok aksine orasi bos, yazi yazmiyor, acaba aracin rehinli olduguna dair ibareyi yazmayimi unutmuslar yoksa artik sistem farklimi isliyor? yardimci olursaniz sevinirim iyi gunler,saglikli surusler.
yok yenı sistem bu şekilde benımkide öyLeydiii dediğin gibi arkadaşim araban trafikte rehinli olarak qrunuyo ama ruhsatta yok smile öyle bişe geçen ben kaldırdım onu kredı borcumu kapattım ordan bi kağit gönderiyolar rehin kaldırmayla ilgili adresine onu trafige verıyosn kurtuluyosun ben kurtuldum acıkladım bilgin olsun arkdaşim.
(30-05-2011, Saat:23:46)tekinnkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]selam arkadaslar, gecen hafta fiat finansdan kredi kullanarak arac aldim fakat bugun farkettimki ruhsatin arkasinda arac uzerinde hak ve menfaati bulunanlar kisminda aracin rehinli olduguna dair hic bir ibare yok aksine orasi bos, yazi yazmiyor, acaba aracin rehinli olduguna dair ibareyi yazmayimi unutmuslar yoksa artik sistem farklimi isliyor? yardimci olursaniz sevinirim iyi gunler,saglikli surusler.


Kasko yaptırıyorsun ya bir sürü kağıt veriyorlar hani onun en arkasındaki dosyada yazıyo sanırım o smile
iptal
yardimci oldugunuz icin cani gonulden tesekkur ederim, herkeze keyifli ve saglikli surusler dilerim.
aynı olay bizim ruhsatta da var diğer evraklar ' rehinlidir ' damgası var ama ruhsatta hiç bi şekilde yok sorun olur mu =?
olmaz...
arkadaşlar bu arada bizim için yani K belgesine gerek varmı?yıl başında gerek olacakmış heralde doğrumu?doğruysa ayvayı yediksad
Kafaya takılın soruların cevabını tektek öğrendim, bu sitenin çok yararı oldu herkese hayırlı sürüşler."Bende hayırlısıyla yarın kavusacam fiorinaya"