Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: fiorino boyutlarına alışmak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
herkese selam.şirket arabası olarak geçenlerde fiat fiorino aldık.uzun zamandır opel corsa ya bindiğimden boyutlar bi garip geldi.arabanın yüksekliği.park ederken ki sıkıntılar.tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.nasıl alışacağım bu arabaya.ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkürler.saygılar..
(04-06-2011, Saat:15:27)mitoryo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]herkese selam.şirket arabası olarak geçenlerde fiat fiorino aldık.uzun zamandır opel corsa ya bindiğimden boyutlar bi garip geldi.arabanın yüksekliği.park ederken ki sıkıntılar.tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.nasıl alışacağım bu arabaya.ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkürler.saygılar..

Tabiiki Opel corsaya göre kategori olarak fiorinolarımız daha farklıdır.Öncelikle opel bir otomobil veya van, fiolar ise kamyonet sınıfındadır. Opele göre boyutları farklı, kullanışı farklıdır. Kullandıkça ve rahatına alışınca memnun olacağınızı umuyorum. Araclarımızın kullanımı ve diğer birçok konu ile ilgili bilgileri forumumuzdaki sürücü eğitimi ana konu başlığındaki makaleleri okuyarak elde edebilirsiniz. İyi forumlar....