Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kilometre Saati
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba, Yeni fiorino emotion otomatik vites aldım, depomu doldurdum kilometremi sıfırlamak istedim ancak aracın kilometresi nasıl sıfırlanıyor beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim.
aracınızdaki yol bilgisayarından TRİP A bilgileri üzerinde iken düğmeye basılı tutarsanız hem A hem B bilgileri, B de basılı tutarsanız B bilgileri sıfırlanır. Tavsiyem Trip B yi kapatıp bir karışıklığa meydan vermeden daha uzun periyotlardaki bilgileri okumak için zaman zaman açmanızdır. Bu sayede uzun dönem bilgilerinizi saklayabilirsiniz.

Yol bilgisayarınızda(Silecek kolunun ucunda bir düğme var oradan kontrol ediyorsunuz.) iki yönlü bilgi sistemi var A ve B diye.B olanı menüden kapatabilirsiniz.Sadece kullanacağınız zaman açabilirsiniz.

A verilerinde ort. yakıt tüketimi,anlık tüketim,gidilen yol vs. diye bilgiler göreceksiniz.Gidilen mesafeyi silecek kolunun ucundaki düğmeye uzun süreli bastığınızda sıfırlayabilirsiniz.Yol bilgisayarındaki "menzil"depo içerisindeki yakıtın o an içerisinde bulunduğunuz sürüş özellikleri doğrultusunda ne kadar km yapabileceğini göstermektedir.
hayırlı olsun aynı modelden bende bugün aldım size kaca geldi fiorino (sakıncası yoksa) ben 34 bin ödedim
iptal
Teşekkürler arkadaşlar deniyeceğim alakanız için teşekkürler.Talan98 arkadaşım aracı 33250 liraya aldım eski fiyatta araç kalmış ellerinde mayıs fiyatıyla aldım.