Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: kontak anahtar sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamunaleyküm,öncelikle forumunuz hayırlı olsun..
Yılbaşında çöl grisi renkte bir fiorino aldım..Arabama uyduruk bir paspastan baska birsey almadım.Burdaki tavsiyelere de uyarak rüzgarlık ve paçalık taktırmaya niyetlendim.
Benim sorunum kontak anahtarı ile,kilitleyip cebime koydugumda bazen kapıları ve camları açık buluyorum.Açma butonu yüksek olduğu için bazen basılı kalıyor ve kapılar,camlar açılıyor.Bu şekilde 3-4 kez tehlike atlattım.Bu durumu 4 gün önce 10 bin bakımına gittiğimde yetkililere anlattım.Normalde start,açma vs. tuşlar çukur olur,yanlışlıkla basılsa bile kapama,stop düğmesine basılır dedim. İlgileneceklerini ve durumu Fiat a bildireceklerini söylediler.
Forumda ve internette arama yaptım ama böyle bir sorunu dile getiren olmamış.Bu tür sorun yasayan varsa yetkililere bildirsin derim.Zaten ne diye böyle ters bir tus tasarımı kullanmışlar anlamış değilim.
Tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim..
iptal
(26-06-2011, Saat:18:59)dsayli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Başka bir anahtar gövdesi işe yara mı acaba?

Bu konu da henüz bana dönüş yapmadılar,bu sorun çözülünceye kadar uğraşmaya niyetliyim.Sorunu Fiatın çözmesini bekliyorum.Yoksa müşteri hizmetlerini biraz terletirim..Bence sizde şikayetinizi bildirin,selamlar..
iptal
Bunu ilk defa sizden duydumsmile,dikkatimi çekmedi ve bilmediğim için denemedim.Bu özellik bizim fiolarda varmı onu da bilmiyorum..