Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: BENİM ARAÇTAKİ PROBLEMLER
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
ARKADAŞLAR BAZILARINIZIN YAZDIĞI PROBLEMLER BENDE DE VAR. BUNA İLAVE OLARAK 2 HAFTA ÖNCE ELAZIĞ-MALATYA YOLU ÜZERİNDE İLERLERKEN YOL YAPIM ÇALIŞMASI YÜZÜNDEN BOZUK YOLA GİRDİM. O GÜNDEN İTİBAREN VİTES GEÇİŞLERİNDEKİ SARSINTILARDA VE KÜÇÜK KASİSLERDE DİREKSİYONUN ALTINDAN BİRYERDEN GICIRTI GELMEYE BAŞLADI. EDREMİTTEKİ SERVİSE SORDUĞUMDA KALORİFERİN ORADAN GELDİĞİNİ , BAŞKA ARAÇLARDA DA BU SORUNU GÖRDÜKLERİNİ SÖYLEDİLER. SİZLERDEN BAŞINA GELEN VAR MI? YOKSA SADECE BEN MİYİM?
Buyuk harfle yazacak kadar buyuk bir sorun kurallara uygun yazalim
(16-07-2011, Saat:17:50)rauf arpaku Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ARKADAŞLAR BAZILARINIZIN YAZDIĞI PROBLEMLER BENDE DE VAR. BUNA İLAVE OLARAK 2 HAFTA ÖNCE ELAZIĞ-MALATYA YOLU ÜZERİNDE İLERLERKEN YOL YAPIM ÇALIŞMASI YÜZÜNDEN BOZUK YOLA GİRDİM. O GÜNDEN İTİBAREN VİTES GEÇİŞLERİNDEKİ SARSINTILARDA VE KÜÇÜK KASİSLERDE DİREKSİYONUN ALTINDAN BİRYERDEN GICIRTI GELMEYE BAŞLADI. EDREMİTTEKİ SERVİSE SORDUĞUMDA KALORİFERİN ORADAN GELDİĞİNİ , BAŞKA ARAÇLARDA DA BU SORUNU GÖRDÜKLERİNİ SÖYLEDİLER. SİZLERDEN BAŞINA GELEN VAR MI? YOKSA SADECE BEN MİYİM?

Rauf kardeşim ; adminimizin dediği gibi sitemizde, büyük problemlerinizi, küçük harfle yazarak da anlatabilirsin...

Benim problemini anlatmandaki takıldığım nokta şu ; Edremitteki servise gittiğini ve orada sorunu sadece diğer araçlarda da gördüklerini belirtmişsin.. Yani Serviste senin bu şikayetlerine herhangi bir işlem yapmadılar mı?
servis önceden randevu almamı talep etti. şanlıurfa servisi ise sorunun ön amortisör takozlarından geldiğini ve 80 tl takozlar+90 tl işçilik toplam 170 tl para istiyorlar. daha araç 5 aylık ama garantiye girmediğini, yürüyen aksam olduğunu söylediler.
Araci aldiginiz ildeki satici ile temasa gecin baska bir servise gidin
eğer aracının garantisi daha bitmemiş ise mecbur takozları ve çıkan diğer arızaları değiştirmek zorundalar.. yoksa garanti ne işe yarıyor ki sadece adı garanti die geçsin madem. rafuf kardeş senin yapcağın iş fiat müşteri hizmetlerini araman ve hangi servis senden para karşılığında yaparız dediyse o servisi şikayet etmen. bu arada müşteri hizmetlerinden daha sağlıklı bir bilgi alabilirsin. bende değiştirdim ve hiç serviste böyle bir para karşılığında yapılıyor die bir cevap almadım. sen şikayetini bildir en iyisi budur..
yardımlarınız için teşekkür ederim.
bende o yoldan geçtm bi sıkıntı yok
Ön amortisör takozlarını garanti dahilinde tüm servisler değiştirmekte servis sizden ücret istiyorsa durumu 444 22 55 arayıp temsilciye durumu bildirmeniz.

hocam büyük ihtimal sancak takımı ve rotların bozulmuş çok sert çukura girdiysen . hatta bu öyle sıkıntılıdır ki cant kırılma veya aracın kaza olarak algılayıp yakıtı kesmesi gibi sonuçlar da doğurabilirdi . bence ucuz atlatmışsın ... ön takımla ilgili problemler olabilir ... yetkili servise gösterseniz iyi edersiniz
Sayfalar: 1 2