Fiorino Nemo Bipper | Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 20.000 bakımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaşlar 20.000 bakımı yaptıracam servis bakım için 520 TL civarı tutacağını söyledi. Özel Fiat servisi ise 220 TL ile 280 civarı tutacağını belirtti. Araç garanti kapsamında 2010 model bakımı özel fiat servisinde yaptırsam garantide herhangi bir sorun oluşur mu?

bakım yaptıran arkadaşlar tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
araç garanti kapsamındaysa mutlaka yetkili serviste bakım yaptırmak gerekir bence.
yok sizin yetkili servis baya bi uçmuş ne öyle 20000 bakım o kadar tutmuyor beaaa garantiden düşebilme ihtiali var evet servis se gitmen gerekiyor ama sizin servis bayağı bi pahalı parçalarını kendin ucuza temin edip o parçaları serviste taktırabilirsin
(24-08-2011, Saat:17:09)atakan038 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar 20.000 bakımı yaptıracam servis bakım için 520 TL civarı tutacağını söyledi. Özel Fiat servisi ise 220 TL ile 280 civarı tutacağını belirtti. Araç garanti kapsamında 2010 model bakımı özel fiat servisinde yaptırsam garantide herhangi bir sorun oluşur mu?

bakım yaptıran arkadaşlar tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Sevgili kardeşim; Aracın 2010 model ve 3 yıl garantide, bu nedenden, En azından garanti kapsamın sona erene kadar, bakımlarını servislerde yaptırmanı tavsiye ederim.
Her ne kadar servis bedelleri, özel servislerden daha pahalı olarak görülse de , yapılan tesbitlere göre özel servisler, yaptıkları işe Yetkili servisler gibi garanti verememektedirler, Ayrıca Yetkili servislerde orjinal parça kullanılmakta ve parça garantisi de mevcuttur.
Bu arada herhangi bir bakım periyodunu eğer dışarıda yaptırırsanız, aracınız garanti kapsamından da çıkar.
Bütün bunları düşünerek imkanınız dahilinde ve garanti süreniz bitinceye kadar tüm bakımlarında pahalıda olsa yetkili fiat servislerini tercih etmenizi öneririm.